Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne kadar bonus gelecek?

Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne kadar bonus gelecek?

A Milli Futbol Takımı ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, eski takımı Fenerbahçe'ye bir bonus daha ekleyebilir. Güler, İspanyol ekibinde 15 maça daha çıkması durumunda Fenerbahçe'ye ek ödeme yapılacak.

Spor

11.10.2024, 17:01

Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında transfer olan Arda Güler, sarı-lacivertli kulübe yeniden kazanç sağlayabilir.

Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme yenilemek istemiyor mu? Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme... Haberi Görüntüle

KATALAN DEVİ EK ÖDEME YAPABİLİR

Genç yıldız, Real Madrid'de 15 maça daha çıkması durumunda Fenerbahçe'ye 2 milyon euro (yaklaşık 70 milyon TL) ek ödeme yapılacak. 

Trabzonspor baskı altnda! Süper Lig'de tarihinde kendisinden beklenmeyen bir ilke imza attı Trabzonspor baskı altnda! Süper Lig'de tarihinde kendisinden beklenmeyen bir ilke... Haberi Görüntüle

BU ZAMANA KADAR 10 MAÇ'DA BOY GÖSTERDİ 

Arda, İspanyol devinde şu ana kadar 10 maçta forma giydi ve bonus maddesinin gerçekleşmesi için 5 maç daha oynaması gerekiyor.

Bu gelişme, Fenerbahçe'nin mali yapısına önemli bir katkı sağlayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading