Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu: İlk defa...

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu: İlk defa...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, çalıştırıcısı Jose Mourinho hakkında açıklamlarda bulundu. Başarılı orta saha '' Kendisiyle Manchester United'da çalıştım. Beni oraya kendisi transfer etmişti. Herkes onun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu bilir.'' dedi. İşte detaylar...

Spor

27.06.2024, 19:06

Gelecek sezon hazırlıklarını yoğun tempo şekilde sürdüren sarı lacivertli ekibin yıldız oyuncu Fred, FBTV'de soruları yanıtladı.

Sezonı Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ile 23 Temmuz'da açacak olan Fenerbahçe'de hazırlıkların sürdüğünü belirten Fred, "Çalışmalarımıza başladık. Sezon öncesi her zaman zordur. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz hazır olabilmek için." ifadelerini kullandı.

Temsilcilerimizin Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oldu! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir Temsilcilerimizin Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oldu! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir Haberi Görüntüle

"BENİ ORAYA KENDİSİ TRANSFER ETTİ"

Jose Mourinho'yla ilgili soruya Fred, "Kendisiyle Manchester United'da çalıştım. Beni oraya kendisi transfer etmişti. Herkes onun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu bilir. Her zaman kazanmak ister. Onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Her kulvarda şampiyonluk istiyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Önümüzde uzun bir sezon var." yanıtını verdi.

Fred, Jose Mourimho'yla ilgili ayrıca, "Kendisi çok büyük bir isim. Onunla yapmış olduğumuz antrenmanlar iyi ve yoğun geçiyor. Böyle de olması gerekiyor. Sezon uzun ve iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci için olay transfer teklifi: Bu kez para istediler İrfan Can Kahveci için olay transfer teklifi: Bu kez para... Haberi Görüntüle

İLK DEFA

Geçmiş sezon değerlendirmesinde Bulunana Fred, '' Geçen sezon benim için zor geçti çünkü ilk defa bu kadar çok sakatlık yaşadım. Bu kadar sakatlık yaşamasaydım belki farklı olabilirdi ama yapacak bir şey yok. Kafamızı dik tutmamız gerekiyor. Yeni sezon için daha güçlü bir şekilde döndüm, çünkü tatil süresince de çalıştım.

Şu anda bütün sezon için fitim diyebilirim. Umarım sakatlık yaşamam. Özel hayatıma da çok dikkat ediyorum. Evimde de birlikte çalıştığım kişisel bir antrenörüm var. Geçen sezona kıyasla umarım bu sezon daha iyi işler yaparız.

İyi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, ben de kendi adıma daha iyi bir performans sergilemeyi umuyorum. Bu, hem benim için hem de takım için önemli. Umarım büyük şeyler başarırız ve şampiyon oluruz. Çünkü hepimizin hedefi bu.'' açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading