Yandex Metrica

Fenerbahçe'ye Boşnak stoper iddiası: Almanya'dan gelecek

Fenerbahçe'ye Boşnak stoper iddiası: Almanya'dan gelecek

Fenerbahçe, yeni sezon çalışmalarına Topuk Yayalası'nda başladı. Takımın başına geçen Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfere yoğunlaşacan sarı lacivertli ekip her bölge için tecrübeli hocanın listesindeki isimlerin peşine düştü. Durum böyle olunca hem yurt içi hemde yurt dışı transfer dedikoduları ortaya atılmaya başladı. Bu iddiaların sonuncusu ise Alamnta'dan geldi. İşte 1.91'lik Boşnak stoper...

Spor

25.06.2024, 17:31

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası'nda kampa giren Fenerbahçe'de Portekizli hoca ilk kez sahaya çıktı.

Takımı yakından incelemek isteyen Mourinho, saha içinde ve dışında çalışmalarına hız verdi. Buna göre tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertli ekip, birçok isimle anılmaya başladı.

Takvim'in haberine göre, bu iddiaların sonuncusu stoper mevkisiyle ilgili ve iddiayı ortaya Alman basını attı.

Alman medyasında yer alan habere göre savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, son oalrak Dennis Hadzikadunic ile gündeme geldi.

Rostov forması giyen 25 yaşındaki Boşnak stoperin kulüp ile sözleşmesi 2026'da sona eriyor.

Geride bıraktığımız sezonda Hamburg ekibine kiralık olarak giden 1.91 boyundaki Dennis, çıktığı 24 maçta 1 gol kaydetti.

Son dakika... Son şampiyondan turnuvaya erken veda: İsviçre, İtalya'yı EURO 2024'ün dışına itti Son dakika... Son şampiyondan turnuvaya erken veda: İsviçre, İtalya'yı EURO... Haberi Görüntüle

2 MİLYON EURO

Boşnak yıldız için Fenerbahçe yönetiminin 2 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading