Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'ye transferiyle 2. Lig takımının kasasını doldurdu

Fenerbahçe'ye transferiyle 2. Lig takımının kasasını doldurdu

Bucaspor 1928, eski futbolcusu Oğuz Aydın'ın, Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer sebebiyle 1 milyon 80 bin Euro kazandı ve mali yükümlülüklerine dair rahatlama olanağı doğdu.

Spor

17.07.2024, 16:28

İzmir'in TFF 2. Lig'deki temsilcisi Bucaspor 1928, eski futbolcusu Oğuz Aydın'ın Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transferiyle 1 milyon 80 bin Euro kazandı.

Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Haberi Görüntüle

BAŞKAN AKTAŞ'IN AÇIKLAMALARI

Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, Süper Lig'de Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan eski futbolcuları Oğuz Aydın'ın bonservis bedelinden 1 milyon 80 bin Euro pay alacaklarını duyurdu. Aktaş, 2016 yılında 16 yaşındayken Hollanda ekibi AZ Alkmaar'dan Bucaspor altyapısına transfer olan Oğuz Aydın'ın, 2021 yılında 3. Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşadıktan sonra 350 bin Euro ve sonraki satıştan pay karşılığında Alanyaspor'a gönderildiğini belirtti. Aktaş, genç futbolcunun gelecekte rahatlıkla Avrupa'da oynayabileceğini de vurguladı.

Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için maçı Antalyaspor'a mı sattı? Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için... Haberi Görüntüle

ARDA USLUOĞLU'NUN TRANSFERİ KAPIDA

Bucaspor 1928'in altyapısından yetişen ve vitrine çıkan 17 yaşındaki golcü Arda Usluoğlu'nun da Alanyaspor'a transferinin an meselesi olduğu öğrenildi. Daha önce Galatasaray ve Başakşehir'le de anılan U18 Milli Takımı oyuncusu Arda'nın bonservis bedeli 1.5 milyon Euro olarak belirlenmişti.

Galatasaray'da acil toplantı kararı! Okan Buruk istifa mı edecek? Galatasaray'da acil toplantı kararı! Okan Buruk istifa mı edecek? Haberi Görüntüle

KULÜBÜN FİNANSAL DURUMU

Bucaspor 1928, eski yabancı oyuncularına olan borçları yüzünden FIFA'dan transfer yasağı almış durumda. Ancak Oğuz Aydın ve Arda Usluoğlu'nun transferlerinden gelecek kaynak, kulüp için büyük bir mali rahatlama sağlayacak. Bu iki transferden elde edilecek gelir, Bucaspor 1928'in mali yükümlülüklerini yerine getirmesine ve gelecekteki yatırımlar için gerekli kaynakları sağlamasına yardımcı olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading