Fenerbahçe'ye yeni forma sponsoru

Fenerbahçe'ye yeni forma sponsoru

Fenerbahçe kulübü, yenii sezon formaları için kol sponsorluğunda Alpet ile anlaşma sağladığını kamuoyuna duyurdu. Sponsor logosu 2024-2025 sezonunda sağ kolda yer alacak.

Spor

06.07.2024, 14:04

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında forma sağ kol sponsorluğu konusunda Alpet ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün yaptığı açıklamada, Alpet logosunun 2024-2025 sezonunda Trendyol Süper Lig maçlarında takım formalarının sağ kolunda yer alacağı belirtildi.

Benfica Atletico şifresiz hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu'nun maçı ne zaman? Benfica Atletico şifresiz hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu'nun maçı ne zaman? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN RESMİ AÇIKLAMASI

Fenerbahçe, sponsorluk anlaşması ile ilgili "Kulübümüz, Futbol A Takımımızın forma sağ kol sponsorluğu konusunda Alpet ile anlaşma sağladı. Alpet logosu, 2024-2025 Sezonunda Trendyol Süper Lig maçlarında takımımızın formalarının sağ kolunda yer alacak. Alpet'e büyük Fenerbahçe ailemize hoş geldiniz diyor; yeni sezonda başarılarımızı hep birlikte kutlamayı diliyoruz. İmza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır." şeklinde açklamada bulundu.

Beşiktaş Kulübü borç batağına battı! Açıklanan tam 10 milyar 638 milyon... Beşiktaş Kulübü borç batağına battı! Açıklanan tam 10 milyar 638... Haberi Görüntüle

ALPET'İN PONSORLUK ANLAŞMASI

Alpet, Fenerbahçe'nin forma sağ kol sponsoru olarak kulüple iş birliği yapacak. Bu anlaşma, hem Fenerbahçe hem de Alpet için yeni sezon öncesinde önemli bir adım olarak kayda geçti. İmza törenine ilişkin detayların yakında resmi kanallardan paylaşılacağı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading