Fenerbahçe'yi sarsan iddia! Jose Mourinho Everton'a mı gidiyor? İşte kulislerde dönen iddialar...

Fenerbahçe'yi sarsan iddia! Jose Mourinho Everton'a mı gidiyor? İşte kulislerde dönen iddialar...

İngiliz medyasında çıkan Everton-Jose Mourinho iddiaları, Fenerbahçe camiasında şok etkisi yarattı. Ancak Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik adamın takımdan ayrılacağına dair endişe taşımıyor.

Spor

06.10.2024, 13:09

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho hakkında İngiliz medyasında çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Everton’ın devre arasında Mourinho ile masaya oturacağı yönündeki haberler, sarı-lacivertli camiada bir süreliğine endişe yarattı. Ancak kulislerde dönen bilgilere göre, Mourinho'nun Fenerbahçe'deki görevine devam edeceği ve ayrılık düşünmediği öğrenildi.

Galatasaray PAOK'u gole boğdu Yunan medyası sallandı: Aslanlar'ın pençesine yenik düştük Galatasaray PAOK'u gole boğdu Yunan medyası sallandı: Aslanlar'ın pençesine yenik... Haberi Görüntüle

YÖNETİMİN ENDİŞESİ YOK

Fenerbahçe yönetiminin konuya ilişkin değerlendirmeleri, sarı-lacivertli camiayı rahatlatacak nitelikte. Kulüp yetkilileri, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'nin projelerine inandığını ve daha önce birçok teklif almasına rağmen sarı-lacivertli kulübü seçtiğini vurguladı. Yönetim, "Mourinho, daha önce de birçok teklif aldı ancak bizi seçti. Bu süreçte de ayrılmayı düşünmüyor. Fenerbahçe'nin başarıya ulaşma hedeflerine tamamen odaklanmış durumda." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Haberi Görüntüle

FUTBOLCULAR DA AYRILIĞA İHTİMAL VERMİYOR

Sarı-lacivertli futbolcuların da teknik direktörlerinin takımdan ayrılacağına ihtimal vermediği belirtiliyor. Mourinho'nun gelen iddiaları görmezden geldiği ve tüm enerjisini Fenerbahçe'yi başarıya taşımak için harcadığı ifade ediliyor. Özellikle bu sezon hem Süper Lig’de hem de Avrupa'da kazanılacak kupalar, Portekizli çalıştırıcının öncelikli hedefleri arasında.

Beşiktaş'ın yıldızından kötü haber! Zorlu Kayserispor deplasmanında yok Beşiktaş'ın yıldızından kötü haber! Zorlu Kayserispor deplasmanında yok Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN FENERBAHÇE İLE HEDEFLERİ VAR

Ülkesinde kızının düğün hazırlıklarıyla meşgul olan Jose Mourinho’nun, yakın çevresine yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile 2 yıllık bir anlaşmaya imza attığını hatırlattığı ve "Bu süreçte teklifler olması gayet doğal. Ancak ben hedefleri olan, başarıya aç bir kulüpte çalışmanın hazzını yaşamak istiyorum." dediği öğrenildi.

Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Haberi Görüntüle

SUUDİ KULÜPLERİNİN TEKLİFLERİNİ REDDETMİŞTİ

Yaz döneminde Suudi Arabistan’dan gelen astronomik teklifleri geri çeviren Jose Mourinho, Fenerbahçe ile yeni bir projeye başlamayı tercih etmişti. Bu nedenle, İngiltere'den gelen iddialar karşısında da Mourinho'nun sarı-lacivertli takımla yola devam edeceği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading