Yandex Metrica

Fenerbahçe'yi sevmem! Transfer listesinde olan futbolcudan çarpıcı açıklama

Fenerbahçe'yi sevmem! Transfer listesinde olan futbolcudan çarpıcı açıklama

Trabzonspor forması giyen genç yetenek Cihan Çanak, Fenerbahçe başta olmak üzere birçok Süper Lig ekibinin  transfer listesinde yer alan Çanak, 7 ay önce verdiği röportaj ile gündem oldu.

Spor

26.06.2024, 17:16

Fenerbahçe, Arda Güler'in yerine düşündüğü isimlerden biri olan Cihan Çanak, Fenerbahçe için çarpıcı söylemlerde bulundu.

Bir dönem Standart Liege forması giyen 10 yaşındaki Cihan Çanak, verdiği röportajda kendisine sunulan takımlar arasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktal yer alırken Trabzonspor'un yer almaması genç futbolcunun dikkatini çekti.

Beşiktaş'ın Hummels transferinde dananın kuyruğu kopuyor Beşiktaş'ın Hummels transferinde dananın kuyruğu kopuyor Haberi Görüntüle

''FENERBAHÇE'Yİ SEVMEM''

Cihan Çanak, 7 ay önceki açıklamasında,  “3 takım koyulmuş ama orada sevdiğim kimse yok. Trabzonspor yok. Oradaki 3 takımı sevmem. Özellikle Fenerbahçe’yi sevmem. Çünkü ben Trabzonluyum” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor ile imza atan genç yıldız, Trabzon'a gelerek yeni sezon öncesi kampına katılması bekleniyor.

Transferi resmen bitti! Trabzonspor, Cihan Çanak'ı KAP'a bildirdi Transferi resmen bitti! Trabzonspor, Cihan Çanak'ı KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

20 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Standard Liege forması giyen Cihan Çanak, 20 maça çıktı ve 2 asistlik performans sergiledi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading