Ferdi için Premier Lig'de bir ilk! Chelsea maçı milat olacak

Ferdi için Premier Lig'de bir ilk! Chelsea maçı milat olacak

Brighton'un genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'in 6. haftasında Chelsea'ye karşı ilk 11'de sahaya çıkabilir. Teknik direktör Fabian Hürzeler'in büyük güven duyduğu Kadıoğlu, bu önemli maçta kariyerinde bir ilki yaşayabilir.

Spor

27.09.2024, 17:59

Premier Lig’in 6. haftasında Brighton, Stamford Bridge’de Chelsea'ye konuk olacak. Zorlu maç öncesinde İngiliz basınında yer alan haberler, Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler’in Ferdi Kadıoğlu'na ilk 11'de şans vermeye hazırlandığını öne sürüyor.

Milli futbolcu, bu sezon Brighton formasıyla iki maçta toplam 30 dakika süre alırken, sahaya çıktığı kısa sürede bir gol kaydetme başarısı gösterdi. Chelsea karşısında ilk 11'de sahaya çıkması durumunda, Ferdi Kadıoğlu Brighton'da ilk kez bu onuru yaşayacak.

Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı? Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı? Haberi Görüntüle

TARAFTARLARDA FERDİ HEYECANI

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 30 milyon euro bonservis bedeliyle Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, İngiltere futbolunda büyük bir merak uyandırdı. Teknik direktör Hürzeler, Kadıoğlu’nun Chelsea karşısında takımın hücum gücüne önemli katkı yapacağına inanıyor. İngiliz taraftarlar da genç oyuncunun performansını heyecanla bekliyor.

Son dakika... Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne harika başlangıç: 3 gol 3 puan Son dakika... Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne harika başlangıç: 3 gol... Haberi Görüntüle

İLK 11 OYNAMA ŞANSI YÜKSEK

İngiliz spor medyasında yer alan yorumlara göre, Hürzeler’in Kadıoğlu’nu Chelsea karşısında daha önde gördüğü ve ilk 11’de oynatmayı düşündüğü konuşuluyor. Eğer Kadıoğlu bu maça ilk 11'de başlarsa, Brighton’daki kariyerinde de bir dönüm noktası yaşayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading