Yandex Metrica

Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis bedeli: Takas formülü devrede

Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis bedeli: Takas formülü devrede

Alman devi Borussia Dortmund'un gündeminde olan Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu için takas formülü konuşuluyor. Borussia Dortmund'un Ferdi Kadıoğlu için yaptığı takas + bonservis teklifinin detayları belli oldu.

Spor

27.06.2024, 15:13

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de gidecek ve kalacaklar şimdiden merak konusu oldu.

Teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getiren Fenerbahçe'nin başarılı ismi Ferdi Kadıoğlu'nun yeni sezon öncesi transferi gündemde.

Geçtiğimiz günlerde Alman devi Borussia Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin, milli futbolcuyu kadrosunda görmek istiyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu: İlk defa... Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu: İlk defa... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN TALEBİ 30 MİLYON EURO 

Fenerbahçe ise Almanların kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini 30 milyon euro olarak belirledi. Sarı-lacviertlilerin talebini fazla bulan Borussia Dortmund transferi 20-25 milyon euro arasında bir rakama bitirmek istiyor. Ancak Fenerbahçe indirime sıcak bakmadı. Alman ekibi, teklifin reddedilmesi üzerine takas formülü gündeme geldi.

Hasretleri son buldu! NBA şampiyonluğu, Boston Celtics'in Hasretleri son buldu! NBA şampiyonluğu, Boston Celtics'in Haberi Görüntüle

TAKAS FORMÜLÜ DEVREDE

Fenerbahçe'nin forvet aradığını bilen ve bunu fırsata çevirmek için kolları sıvayan Borussia Dortmund, sarı-lacivertli ekibe Alman Milli Takım formasını giyen ve gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Niclas Füllkrug + 15 milyon euro önerdi.

Fenerbahçe'nin yeni sezon forması ne kadar? Yıldız detayı dikkat çekti! Fenerbahçe'nin yeni sezon forması ne kadar? Yıldız detayı dikkat çekti! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SICAK BAKIYOR

Almanların teklifine sıcak bakan Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu transferinin Niclas Füllkrug + 15 milyon euro karşılığında gerçekleşme olasılığının yüksek görüyor. Borussia Dortmund ile 2 yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki Niclas Füllkrug, geride bıraktığımız sezonda 46 maça çıktı ve 16 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık: İcazet istedi Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık: İcazet istedi Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU'NUN PERFORMANSI

Fenerbahçe'de göserdiği peformansla birçok Avrupa kulübünün yakın takipte olduğu Ferdi Kadıoğlu ise 2023-24 sezonunda 51 maçta boy gösterip 3 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading