Yandex Metrica

Ferdi Kadıoğlu veda mı etti? Tribünleri selamladı! Fenerbahçe'den ayrılık açıklaması geldi

Ferdi Kadıoğlu veda mı etti? Tribünleri selamladı! Fenerbahçe'den ayrılık açıklaması geldi

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor galibiyeti sonrası Ferdi Kadıoğlu'nun tribünleri selamlaması, ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Fenerbahçe cephesinden bu iddialara ilişkin resmi açıklama yapıldı.

Spor

11.08.2024, 12:42

Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından, Ferdi Kadıoğlu'nun tribünleri selamlaması, oyuncunun takımdan ayrılacağına dair söylentilere yol açtı. Sarı-lacivertli taraftarlar arasında hızla yayılan bu iddialar, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Bu iddialara karşı Fenerbahçe'den hızlı bir yanıt geldi. Fenerbahçe A Takım Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duruma açıklık getirdi. Yemeniciler, "Oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu ile ilgili ‘veda etti’ şeklindeki yorumlar doğru değildir. Taraftarlarımızın sevgisine onları selamlayarak karşılık vermiştir. Bu durum, normal bir maç sonu el sallamasından ibarettir" ifadelerini kullandı.

Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek gerekecek Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek... Haberi Görüntüle

AYRILIK SİNYALİ Mİ, YOKSA YANLIŞANLAŞILMA MI?

Ferdi Kadıoğlu'nun tribünleri selamlaması sonrası çıkan ayrılık iddiaları, oyuncunun Fenerbahçe'deki geleceği hakkında soru işaretleri doğurmuştu. Ancak Fenerbahçe cephesinden gelen açıklama, bu söylentilerin asılsız olduğunu ve Kadıoğlu'nun yalnızca taraftarları selamlamak amacıyla bu hareketi yaptığını vurguladı.

Fenerbahçe taraftarları, takımın önemli oyuncularından biri olan Ferdi Kadıoğlu’nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda merakla beklerken, bu açıklama en azından şimdilik ayrılık ihtimalini ortadan kaldırmış görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading