Yandex Metrica

Ferdi Kadıoğlu'nu bugün 9 dev kulüp izlemeye geliyor!

Ferdi Kadıoğlu'nu bugün 9 dev kulüp izlemeye geliyor!

Fenerbahçe'nin yıldızı parlayan isimlerinden Ferdi Kadıoğlu, trnasferin gözdesi konumunda yer alıyor. Milli Takım'daki performansıyla göz dolduran Ferdi, dikkatleri üzerine cekmeyi başardı. Buna göre EURO 2024 son 16 turunda Türkiye bu akşam Avusturya ile kozlarını paylaşacağı maçta yıldız futbolcuyu 9 kulüp takip edecek.

Spor

02.07.2024, 09:52

24 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı EURO 2924'te milli takımda sergilemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Borussia Dortmund resmi teklif yaptığı Ferdi Kadıoğlu'nu bugünkü Avusturya maçında birçok kulübün scout ekibi tribünden takip edeceği öğrenildi.

Avusturya medyasını korku sardı: Türkler intikam peşinde Avusturya medyasını korku sardı: Türkler intikam peşinde Haberi Görüntüle

9 KULÜP TAKİP EDECEK

İngiltere, Almanya ve İspanya'dan tam 9 takım 24 yaşındaki futbolcuyu canlı takip edecek.

Borussia Dortmund'un yanı sıra Stuttgart ve Bayer Leverkusen, İngiltere'den Arsenal, West Ham United, Fulham ve Wolverhampton, İspanya'dan ise Atletico Madrid ile Valencia'nın temsilcileri Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi'yi izlemeye gelecek.

Kenan Yıldız ve Salih Özcan konuştu: 6-1'in hesabını kesmek lazım! Kenan Yıldız ve Salih Özcan konuştu: 6-1'in hesabını kesmek lazım! Haberi Görüntüle

25 MİLYON EURO'LUK TEKLİF 

Sarı lacivertli ekibin kapısını çalan Borussia Dortmund, Ferdi için 25 milyon Euro'luk teklif yapmıştı. Ancak Fenerbahçe, teklifi kabul etmemiş ve 35 milyon Euro talep etmişti.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, bu miktarın altında gelecek olan her teklife kapıyı kapatmış durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading