Yandex Metrica

Sitede Ara

Ferdi'ye Premier Lig'den bomba talip! Resmi açıklama bekleniyor

Ferdi'ye Premier Lig'den bomba talip! Resmi açıklama bekleniyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'nın dev kulüplerinden biri daha talip oldu. İngiliz ekibi West Ham United, 22 milyon euroluk bir teklifle genç yeteneği transfer etmeye hazırlanıyor.

Spor

24.05.2024, 12:58

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan Fenerbahçe'de, genç yetenek Ferdi Kadıoğlu'nun Avrupa'dan gelen ilgi giderek artıyor. Arsenal'in ardından bir Premier Lig ekibi daha, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Trabzonspor'un yeni hocası Şenol Güneş mi? İşte ilk açıklama... Trabzonspor'un yeni hocası Şenol Güneş mi? İşte ilk açıklama... Haberi Görüntüle

İNGİLİZ BASINI DUYURDU

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, West Ham United kulübü, Ferdi Kadıoğlu için ciddi bir teklif hazırlığında. 22 milyon euroluk bir bonservis bedeli önermeye hazırlanan West Ham United, genç Türk futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Real Madrid'e bonus sürprizi! Enderick attıkça fatura kesilecek Real Madrid'e bonus sürprizi! Enderick attıkça fatura kesilecek Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Ferdi Kadıoğlu'nun bu sezonki performansı, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 24 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 50 maçta 3 gol atarken, 5 asist yapma başarısı gösterdi. Genç yetenek, hızı, yetenekleri ve oyun zekasıyla Avrupa'nın önemli takımlarının transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem oldu Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem... Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Ferdi Kadıoğlu'nun geleceğiyle ilgili olarak Fenerbahçe cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmezken, transfer spekülasyonları futbol dünyasını heyecanlandırmaya devam ediyor. Genç yıldızın hangi kulübe transfer olacağı ise merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading