FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu

FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu

Fenerbahçe Opet, Beşiktaş'ı 79-63 mağlup ederek FIBA Kadınlar Süper Kupa'da üst üste ikinci kez şampiyon oldu. Sevgi Uzun'un öne çıktığı karşılaşmada, Gabby Williams maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Spor

03.10.2024, 18:29

FIBA Kadınlar Süper Kupa'da Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş, Basketbol Gelişim Merkezi'nde karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş’ı 79-63’lük skorla mağlup ederek kupaya uzandı. Böylece Fenerbahçe üst üste ikinci Süper Kupa şampiyonluğunu kazandı.

Son dakika... Avrupa Ligi'ne kötü başlangıç: Beşiktaş, Ajax deplasmanında hezimete uğradı Son dakika... Avrupa Ligi'ne kötü başlangıç: Beşiktaş, Ajax deplasmanında hezimete... Haberi Görüntüle

İLK YARIDA DENGELİ MÜCADELE

Karşılaşmanın ilk çeyreği oldukça çekişmeli geçti ve 16-16 eşitlikle sonuçlandı. İkinci çeyrekte Beşiktaş üstünlüğü ele geçirdi ve devreyi 37-33 önde tamamladı. Fenerbahçe ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyarak kontrolü eline aldı.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın' Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın' Haberi Görüntüle

İKİNCİ YARIDA FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜ

Üçüncü çeyrekte öne geçen Fenerbahçe Opet, bu bölümü 55-51'lik skorla tamamladı. Son çeyrekte ise farkı açan sarı-lacivertli ekip, maçı 79-63 kazanarak Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

MEB, alım kararını açıkladı! İşte gerekli koşullar ve belirlenen tarih MEB, alım kararını açıkladı! İşte gerekli koşullar ve belirlenen tarih Haberi Görüntüle

MAÇIN YILDIZLARI

Fenerbahçe'de Sevgi Uzun 15 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Gabby Williams 11 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistlik performansıyla maçın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Beşiktaş'ta ise Khaalia Hillsman 18 sayı kaydetmesine rağmen mağlubiyeti engelleyemedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading