Sitede Ara

FIFA sıralaması güncellendi: A Milli Takım kaçıncı sırada? Zirveye yakın mı?

FIFA sıralaması güncellendi: A Milli Takım kaçıncı sırada? Zirveye yakın mı?

A Milli Futbol Takımı, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından açıklanan ekim ayı dünya sıralamasında 26. sıradaki yerini korudu. 

Spor

24.10.2024, 18:22

A Milli Futbol Takımı, FIFA tarafından açıklanan Ekim ayı dünya sıralamasında 26. sıradaki yerini korudu. Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi'nde oynadığı dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlik alarak toplamda 1548,15 puana ulaştı. 

Dünya Kupası'nın son sahibi Arjantin, zirvedeki yerini korurken, Portekiz ve İtalya'nın sıralamadaki yükselişleri dikkat çekti. Portekiz 7. sıraya, İtalya ise 9. sıraya yükseldi. Hollanda ve Kolombiya ise birer basamak gerileyerek listede yer aldı.

Sürpriz ayrılık iddiası! Galatasaray'da hangi futbolcu yolcu? Sürpriz ayrılık iddiası! Galatasaray'da hangi futbolcu yolcu? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YERİNİ KORUDU

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından açıklanan ekim ayı dünya sıralamasına göre, UEFA Uluslar B Ligi'nde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 9,63 puan toplayan Türkiye, toplamda 1548,15 puana ulaştı.

Galatasay'ın başına devlet kuşu kondu! İspanyol devi kapıya dayandı: Transfer etmek için kesenin ağzını açtılar... Galatasay'ın başına devlet kuşu kondu! İspanyol devi kapıya dayandı: Transfer... Haberi Görüntüle

LİDER ARJANTİN 

Dünya Kupası'nın son sahibi ve 2024 Kupa Amerika şampiyonu Arjantin, ilk sırayı kaptırmadı.

FIFA, dünya sıralaması listesini güncelledi işte liste şu şekilde: 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading