Yandex Metrica

FIFA'dan transfer yasağı! TFF'de mücadele eden takıma şok ceza

FIFA'dan transfer yasağı! TFF'de mücadele eden takıma şok ceza

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Karadeniz ekiplerinden Giresunspor'a 2 dönem transfer yasağı verildiği açıklandı.

Spor

28.06.2024, 12:40

Giresunspor yönetimi, 2 dönem transfer yasağı aldıklarını kamuoyuna duyurdu.  Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, önceki dönem forma giyen Brandley Kuwnas'ın, ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle sözleşmesi feshettiği belirtildi.

Son dakika... Final gibi grup maçı: İspanya, İtalya'yı tek golle geçti Son dakika... Final gibi grup maçı: İspanya, İtalya'yı tek golle... Haberi Görüntüle

2 DÖNEM CEZA

Kuwas'ın yanı sıra sözleşme ihlalleri içren FIFA'dan 3 dava dosyanın daha bulunması sebebiyle kulübe sportfi ceza olarak 2 transfer ve tescil dönemi transfer yasağo verildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu karar 1 Mart 2024 tarihinde verilmiş olup, takip eden 2024-2025 futbol sezonu 1. Transfer ve Tescil Dönemi ile 2. Transfer ve Tescil Dönemi'nde infaz edilecektir. Söz konusu karar sebebiyle FIFA ve TFF nezdinde yer alan tüm borçlar ödense de kulübümüz yukarıda belirtmiş olduğumuz 2 dönem transfer yapamayacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading