Yandex Metrica

Sitede Ara

Film gibi maç Fildişi Sahili'nin: Galatasaray, Serge Aurier'i biraz daha bekleyecek

Film gibi maç Fildişi Sahili'nin: Galatasaray, Serge Aurier'i biraz daha bekleyecek

Fildişi Sahili, Afrika Uluslar Kupası'nda Mali'yi 2-1 mağlup ederek yarı finale çıktı. Ev sahibi Fildişi'nin yarı finaldeki rakibi Demokratik Kongo Cumhuriyeti.

Spor

20.02.2024, 22:53

34. Afrika Uluslar Kupası çeyrek finalinde Fildişi Sahili ile Mali karşı karşıya geldi. Mali, karşılaşmanın 71. dakikasında Nene Dorgeles'in attığı golle 1-0 öne geçti ve bu skoru 90. dakikaya kadar korudu. Fildişi Sahili'nde 90. dakikada sahneye çıkan Simon Adingra durumu 1-1'e getiren golü attı ve maçı uzatmalara taşıdı. Herkesin penaltılara kalmasını beklediği dakikalarda sahneye bu kez Oumar Diakite çıktı ve 120+2. dakikada Fildişi Sahili'nin ikinci golünü attı. Bu skorla Fildişi Sahili ev sahibi olduğu turnuvada yarı finale adını yazdırdı. Fildişi Sahili'nin yarı finaldeki rakibi eski GalatasarayCedric Bakambu'nun formasını giydiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti oldu. 

Yaz transfer dönemi sona erdi: İşte gelenler gidenler! Yaz transfer dönemi sona erdi: İşte gelenler gidenler! Haberi Görüntüle

TANIDIK İSİMLER DE FORMA GİYDİ

Maç, gol sayısı kadar kırmızı kart çıktı. Fildişi Sahili'nde 43. dakikada Kossonou Odilon ve 120+3. dakikada Oumar Diakite, Mali'de ise maçın bitimiyle beraber Hamari Traore kırmızı kart gördü. 

Fildişi Sahili'nde Türkiye'de top koşturan Trabzonsporlu Nicolas Pepe 45 dakika, Gaziantep FK'den Max Gradel ise 73 dakika sahada kaldı. Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier de Pepe gibi ilk 45 dakikada ıyunda kaldı.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile Fildişi Sahili arasındaki yarı final maçı, 7 Şubat'ta yapılacak. 

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading