Flaş istifa! Teknik direktörlük görevine yeni getirilmişti

Flaş istifa! Teknik direktörlük görevine yeni getirilmişti

Süper Lig'de başarılı olamayarak 1. Lig'e düşen Ankaragücü, 11 Haziran tarihinde göreve getirdiği teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayrıldığını açıkladı ve 26 gün süren anlaşma sona erdi.

Spor

07.07.2024, 14:15

MKE Ankaragücü, 11 Haziran'da teknik direktörlük görevine getirdiği Kemal Özdeş ile yollarını ayırdığını kamuoyuna duyurarak şok etkisi yarattı. Sarı-lacivertli kulüp, Özdeş'in görevden ayrılmasının ardından sürpriz bir karar aldıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ta sakatlıklar baş gösterdi: Gaziantep maçında üç eksik… Hangi futbolcular yok? Beşiktaş'ta sakatlıklar baş gösterdi: Gaziantep maçında üç eksik… Hangi futbolcular... Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ'NÜN AÇIKLAMASI

Ankaragücü, Kemal Özdeş'in ayrılığına ilişkin "Teknik direktörümüz Kemal Özdeş, yeni sezon planlaması için yapılan görüşmelerde oluşan fikir ayrılıkları nedeniyle devam etmeme kararını yönetim kurulumuza iletmiştir. Yönetim kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme sonucu, teknik direktörümüz Kemal Özdeş'in ayrılık kararı kabul edilmiştir. Kendisine ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." açıklamasını yaptı.

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

GÖREVE GELİŞ VE AYRILIŞ SÜRESİ

Kemal Özdeş, 11 Haziran'da Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine getirilmişti. Ancak yeni sezon planlaması için yapılan görüşmelerde yaşanan fikir ayrılıkları, deneyimli teknik adamın görevinden ayrılmasına neden oldu. Özdeş'in ayrılığı, kulüp yönetimi tarafından da kabul edildi ve resmi olarak duyuruldu.

Son dakika... Kartal Avrupa'da kayıp! Kendi sahasında Eintracht Frankfurt'a direnemedi Son dakika... Kartal Avrupa'da kayıp! Kendi sahasında Eintracht Frankfurt'a direnemedi Haberi Görüntüle

KULÜP VE TARAFTARLAR İÇİN BEKLENMEDİK GELİŞME

Kemal Özdeş'in Ankaragücü'ndeki kısa süreli görev dönemi, kulüp ve taraftarlar için beklenmedik bir gelişme oldu. Yeni sezon öncesi yapılan bu değişiklik, Ankaragücü'nün teknik direktör arayışlarını yeniden başlatmasına neden oldu. Kulüp yönetimi, en kısa sürede yeni bir teknik direktör ile anlaşarak sezon hazırlıklarına devam etmeyi planlıyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading