Yandex Metrica
Reklam

Flaş Kenan Karaman transferi! Süper Lig devi kancayı taktı

Flaş Kenan Karaman transferi! Süper Lig devi kancayı taktı

Trabzonspor, Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve Schalke 04 oyuncusu Kenan Karaman'ın geçtiğimiz sezonki performansını takibe almasının ardından şimdi de yıldız oyuncuyu transfer gündemine aldı.

Spor

02.07.2024, 16:25

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Trabzonspor, dikkat çekici bir hamleye imza atmak için hamlelerini yapıyor. Bordo-mavililer, Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve şu anda Schalke 04 forması giyen Kenan Karaman'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Galatasaray'a piyango vurdu! Zaniolo transferi bitiyor Galatasaray'a piyango vurdu! Zaniolo transferi bitiyor Haberi Görüntüle

BONSERVİS TALEBİ

Milliyet'in haberine göre, Trabzonspor, Kenan Karaman transferi için ciddi şekilde alaka gösteriyor. Schalke 04'ün 3 milyon euro bonservis talep ettiği Kenan Karaman için bordo-mavililer, bu bedeli düşürmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ı üzecek karar Bronckhorst'tan geldi: Semih Kılıçsoy'u bildirdi Beşiktaş'ı üzecek karar Bronckhorst'tan geldi: Semih Kılıçsoy'u bildirdi Haberi Görüntüle

23 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Geçtiğimiz sezon Schalke 04 formasıyla aseta şov yaparak başarılı bir performans sergileyen Kenan Karaman, 31 maçta 14 gol ve 9 asistlik katkı sağladı. Bu performansı, hem Trabzonspor'un hem de Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın ilgisini çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading