Yandex Metrica

Fransa'ya şok! Burnu kırılan Mbappe, EURO 2024'te olmayacak mı?

Fransa'ya şok! Burnu kırılan Mbappe, EURO 2024'te olmayacak mı?

EURO 2024'ün D Grubu'nda Avusturya'yı 1-0 yenen Fransa, Kylian Mbappe'nin sakatlığı ile sarsıldı. Burnu kırılan Mbappe'nin gelecek maçlarda forma giyip giyemeyeceğine dair açıklama ile Fransa Milli Takımı için kritik bir süreç başladı.

Spor

18.06.2024, 17:50

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Fransa Milli Takımı, D Grubu'ndaki ilk maçında Avusturya'yı 1-0 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı. Ancak maçın son dakikalarında yaşanan bir sakatlık, Fransız ekibinin sevincini yarıda bıraktı. Real Madrid'in süperstarı Kylian Mbappe, Kevin Danso ile girdiği hava topu mücadelesinde çarpışarak burnunu kırdı.

Türkiye-Portekiz maçı UEFA'yı harekete geçirdi! Peki şimdi ne olacak? Türkiye-Portekiz maçı UEFA'yı harekete geçirdi! Peki şimdi ne olacak? Haberi Görüntüle

MABAPPE'NİN BURNUNDA KRIK TESPİT EDİLDİ

Maçın 86. dakikasında gerçekleşen bu talihsiz olay sonrası Mbappe, acı içinde yerde kaldı. Sağlık ekipleri hızlı bir şekilde sahaya girerek müdahalede bulundu. Fransız ve Avusturyalı oyuncuların endişeli bakışları arasında Mbappe'nin ciddi bir sakatlık yaşadığı anlaşıldı. Burnunda kırık tespit edilen yıldız futbolcu, acilen Düsseldorf'ta ameliyat edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Samandıra'da mesai başladı! Mourinho'nun teknik ekibi belli oldu Samandıra'da mesai başladı! Mourinho'nun teknik ekibi belli oldu Haberi Görüntüle

GRUP MAÇLARINDA FORMA GİYEMEYECEK

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Kylian Mbappe, D Grubu'ndaki kalan iki maçta forma giyemeyecek. Ancak başarılı bir ameliyat sürecinin ardından, eleme turlarında maskeyle sahalara dönmesi bekleniyor. Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Mbappe'nin sakatlığı bizim için büyük bir şok ve can sıkıcı bir durum" ifadelerini kullandı.

Fransa Milli Takımı, yıldız oyuncusunun eksikliğini hissetse de, turnuvada ilerlemek için mücadeleye devam edecek. Mbappe'nin dönüşü, Fransa'nın eleme turlarındaki performansı için kritik öneme sahip olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading