Futbol camiasında şok: TFF'de beklenmedik istifa! Kim görevden ayrıldı?

Futbol camiasında şok: TFF'de beklenmedik istifa! Kim görevden ayrıldı?

Türkiye Futbol Federasyonu, yönetiminde son dakika bir gelişme yaşandı. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturmasının ardından yönetim kadrosuna katılan Lale Cander, sürpriz bir şekilde ayrılma kararı aldı. 

Spor

16.10.2024, 10:45

TFF Başkan Vekili, icra kurulu üyeliği ve sponsorluklardan sorumlu yönetici Lale Cander, kamuoyuna istifa ettiğini açıkladı. Cander, yönetim kurulu üyeliğinde kalmaya devam edeceğini duyurdu.

Lale Cander, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumlu görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm" dedi.

"Bu kadar gerizekalılık olmaz" demişti! AYM, Aziz Yıldırım'ın Rasim Ozan... Haberi Görüntüle

TFF YÖNETİM KURULUNA DEVAM EDECEK 

Cander, TFF'deki görevlerinden önce Formula 1 pistinin işletmesiyle ilgili İstanbul Park'ın yeni dönem yönetiminde de yer alıyordu. İstifasının ardından TFF yönetim kurulundaki görevine devam edeceği öğrenildi. Ancak, başkanvekilliği ve icra kurulu üyeliği gibi aktif görevlerden ayrılması dikkat çekti.

Galatasaray taraftarlarına spor yasası engeli! Galatasaray taraftarlarına spor yasası engeli! Haberi Görüntüle

EMİNE ERDOĞAN İLE YAKINLIĞI BİLİNİYOR 

Ayırca, Cander’in Siirt bağlantısı üzerinden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın olduğu biliniyor. Ancak son dönemde, Cander'in Erdoğan’dan rahatsız olduğuna dair bazı haberler gündeme gelmişti. Ayrıca, gazeteci Hürrem Elmasçı da geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı bir yazıda Cander'in TFF bilgilerini basına sızdırdığını iddia etmişti.

Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın madalyasını kazandırdı Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın... Haberi Görüntüle

SÜPRİZ DEĞİŞİKLİK 

Cander’in istifası, futbol dünyasında ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetimindeki değişiklikler, ilerleyen süreçte TFF'nin geleceği açısından nasıl bir etki yaratacak, zaman gösterecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading