Yandex Metrica

Futbolun yaşayan efsanesi, Kenan Yıldız'ı öve öve bitiremedi

Futbolun yaşayan efsanesi, Kenan Yıldız'ı öve öve bitiremedi

Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız, efsane futbolcu Michel Platini'den tam not aldı. Platini, Yıldız'ın 10 numaralı formayı giymesinin onun kişiliğini yansıttığını belirtti ve genç futbolcuya övgüler yağdırdı.

Spor

21.08.2024, 16:35

Juventus ve Fransa Milli Takımı'nın efsanevi futbolcusu Michel Platini, genç Türk yetenek Kenan Yıldız hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. La Gazetta dello Sport'a verdiği röportajda, Platini, Yıldız'ın Juventus'ta 10 numaralı formayı giyecek olmasının, onun futbol sahasında ne kadar özgüvenli ve kişilik sahibi bir oyuncu olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Platini, "Eğer Kenan Yıldız'a 10 numaralı forma verilmişse ve o da bunu kabul etmişse, bu Kenan'ın kişilik sahibi olduğunu gösterir. Ona Juventus'ta ve kariyerinde başarılar diliyorum" diyerek genç futbolcunun potansiyeline olan inancını dile getirdi.

Mourinho'dan çok konuşulacak Galatasaray sözleri: Onlara farklı davranıyorlar Mourinho'dan çok konuşulacak Galatasaray sözleri: Onlara farklı davranıyorlar Haberi Görüntüle

"YARATICI BİR 10 NUMARA OLSUN"

Fransız efsane, Yıldız'a tavsiyelerde bulunarak, "Benim gibi bir 10 numara olsun, yaratıcı olsun. Bellingham, Zidane, Messi gibi isimlerden ilham alsın. Kendimi söyleyemem çünkü beni oynarken görmedi" dedi. Platini, Kenan Yıldız'ın büyük futbolculardan ilham alarak sahada daha yaratıcı bir oyun sergilemesi gerektiğini vurguladı.

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Haberi Görüntüle

MOURINHO HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ

Platini, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında da konuştu. Mourinho'nun futbol dünyasına kattığı değeri ve onun karakterini öven Platini, "Onun kişiliğine karşı bir tutkum olduğunu itiraf ediyorum. Porto'yu gerçekten sevdim, her zaman kişiliğine iyi ya da kötü sadık kaldı. Futbol için iyi şeyler yapmış bir karakter" ifadelerini kullandı.

Michel Platini'nin bu sözleri, hem Kenan Yıldız'ın hem de Jose Mourinho'nun futbol dünyasındaki önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle Kenan Yıldız'a yönelik övgüler, genç futbolcunun kariyerinde önemli bir motivasyon kaynağı olabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading