Yandex Metrica

Galatasaray alamadı Beşiktaş devreye girdi: Transfer listesinin ilk sırasında

Galatasaray alamadı Beşiktaş devreye girdi: Transfer listesinin ilk sırasında

Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski'nin sarı-kırmızılı takımı reddetmesinin ardından Roma ile de yeni sözleşme imzalamaması bardağı taşıran son damla olmuş ve kadro bırakılmıştı. Beşiktaş'ta Ocak ayı için transfer listesinin ilk sırasında Nicola Zalewski var. Siyah-beyazlılar, ara transfer dönemi için 21 yaşındaki futbolcuyu ilk sıraya yazdı.

Spor

17.09.2024, 10:35

Transfer döneminin kapanmasına günler kala İtalya'da kamp kuran ancak Roma'nın Polonyalı yıldızını alamadan eli boş dönen Galatasaray'ın ardından bu kez Beşiktaş aynı oyuncu için devreye girdi.

Galatasaray'la anlaşamadığı kulübü Roma tarafından cezalandırılan ve kadro dışı kalan Zalewski için Beşiktaş'ın devrede olduğu iddia edildi. 

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt: Şaklabanlığa soyunmayın! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt: Şaklabanlığa soyunmayın! Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DEVREDE

Polonyalı futbolcunun sarı-kırmızılı takımı reddetmesinin ardından Roma ile de yeni sözleşme imzalamaması bardağı taşıran son damla olmuş ve kadro bırakılmıştı.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ta Ocak ayı için transfer listesinin ilk sırasında Nicola Zalewski var. Siyah-beyazlılar, ara transfer dönemi için 21 yaşındaki futbolcuyu ilk sıraya yazdı.

Beşiktaş'ın kadroda planladığı ayrılıkları gerçekleştirmesi durumunda Zalewski için Roma'nın kapısını çalacağı iddia edildi.

Galatasaray'da 3 yöneticinin ismi savcılığa verildi! Karaborsa bilet iddiasında şok gelişme! Galatasaray'da 3 yöneticinin ismi savcılığa verildi! Karaborsa bilet iddiasında şok... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'I İSTEMEMİŞTİ

Bilindiği üzere Galatasaray, Polonyalı sol kanat oyuncusunun transferi için Roma ile her konuda anlaşmıştı. Ancak Nicola Zalewski, Galatasaray'ın yaptığı bonuslarla birlikte yıllık 2.5 milyon euroluk son teklifini reddetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading