Yandex Metrica

Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede!

Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede!

Galatasaray, sol bek transferi için Arjantinli futbolcu Nicolas Tagliafico'yu hedef almış durumda. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, Tagliafico'yu kadrosuna katmak istiyor.

Spor

27.08.2024, 10:20

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi amaçlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle sol bek pozisyonunda arayışlarını yoğunlaştıran Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli futbolcu Nicolas Tagliafico'yu gündemine aldı. Fransız basınından gelen bilgilere göre, Galatasaray bu transferde önceliğini Tagliafico'ya verdi.

Dev derbi için heyecan dorukta! Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri satışa sunuldu Dev derbi için heyecan dorukta! Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'TAN SOL BEK TALEBİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Derrick Köhn'ün performansından memnun kalmaması üzerine yönetimden yeni bir sol bek transferi talep etti. Buruk’un bu talebi doğrultusunda hareket eden Galatasaray yönetimi, Tagliafico'nun transferi için girişimlere başladı.

Cristiano Ronaldo, bir kez daha futbol tarihine geçti: Bunu yapan ilk futbolcu! Cristiano Ronaldo, bir kez daha futbol tarihine geçti: Bunu yapan... Haberi Görüntüle

TAGLIAFICO'NUN DURUMU

31 yaşındaki Arjantinli sol bek, geçtiğimiz sezon Lyon'da 25 maçta forma giydi ve 3 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Ancak Tagliafico, Lyon'un son lig maçında kadro dışı bırakıldı, bu da transfer dedikodularını güçlendirdi. Lyon ile sözleşmesinin son yılına giren Tagliafico, 2022-23 sezonu başında Ajax'tan 4.2 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Galatasaray’ın, Nicolas Tagliafico’yu kadrosuna katmak için yapacağı hamleler, transfer döneminin son günlerinde büyük bir merakla takip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading