Galatasaray Avrupa arenasında! İşte Okan Buruk'un Elfsborg'u devirecek muhtemel 11'i

Galatasaray Avrupa arenasında! İşte Okan Buruk'un Elfsborg'u devirecek muhtemel 11'i

Galatasaray bugün Avrupa Lig'inde bugün saat  17.30'da İsveç ekibi Elfsborg'u konuk edecek. RAMS Park'ta saat 17.30'da başlayacak müsabakayı Sloven hakem Matej Jug yönetecek  

Spor

23.10.2024, 10:45

Trendyol Süper Lig'de doludizgin giden Galatasaray, gözünü UEFA Avrupa Ligi'ne çevirdi.

Sarı-kırmızılı takım, bugün sahasında Elfsborg'u ağırlayacak. RAMS Park'ta saat 17.30'da başlayacak müsabakayı Sloven hakem Matej Jug yönetecek.

Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali'nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak.

Fenerbahçe Samsun deplasmanında: Mourinho bir ilki başarmak istiyor! İşte Muhtemel 11'ler Fenerbahçe Samsun deplasmanında: Mourinho bir ilki başarmak istiyor! İşte Muhtemel... Haberi Görüntüle

GALATASARAY MUHTEMEL 11

Video Yardımcı Hakem odasında ise Alen Borosak görev yapacak. Müsabaka, TRT 1'den yayımlanacak.

Günay, Kaan, Sanchez, Nelsson, Berkan, Torreira, Sara, Barış, Yunus, Mertens, Icardi

Silifke Belediyespor Bursaspor maçı ne zaman hangi kanalda? Silifke Belediyespor Bursaspor maçı ne zaman hangi kanalda? Haberi Görüntüle

GALATASARAY 8. SIRADA

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında sahasında Yunanistan'ın PAOK takımını 3-1 mağlup eden Galatasaray, ikinci haftada deplasmanda Letonya temsilcisi RFS karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. İlk 2 maç sonunda 4 puanı bulunan Galatasaray, 36 takım arasında averajla 8. sırada yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde sezona birinci eleme turundan başlayan Elfsborg ise 4 tur geçerek adını 36 takım arasına yazdırmayı başardı. İsveç ekibi, deplasmanda 3-2'lik AZ Alkmaar mağlubiyeti sonrası ikinci maçında  sahasında Roma'yı 1-0 mağlup etti. Üç puanı olan Elfsborg, averajla 16. sırada bulunuyor.

PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar para cezası aldı? Hangi oyuncu kaç maç ceza aldı? PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar... Haberi Görüntüle

SON 9 MAÇTIR BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Galatasaray, çıktığı son 9 resmi müsabakada mağlup olmadı.

Son yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys karşısında alan Galatasaray, sonrasında 7 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı.

Süper Lig'de 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Galatasaray, Avrupa'da ise birer galibiyet ve beraberlik gördü.

Şampiyon İtalyan artık Mourınho'nun ekibinde! İşte o isim... Şampiyon İtalyan artık Mourınho'nun ekibinde! İşte o isim... Haberi Görüntüle

KALEDE GÜNAY OYNAYACAK

Galatasaray'da Fernando Muslera, Young Boys ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. PAOK ve RFS müsabakalarında cezasının 2 maçını geçiren Muslera, Elfsborg karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Muslera'nın yokluğunda kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA EKSİKLER

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Ismail Jakobs ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, İsveç temsilcisine karşı forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki Onvo Antalyaspor maçında sakatlanan Jakobs, Elfsborg mücadelesinde görev yapamayacak.

Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için yarınki karşılaşmada oynayamayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading