Yandex Metrica

Galatasaray, Avrupa sahnesinde! İşte PAOK maçının muhtemel 11'i

Galatasaray, Avrupa sahnesinde! İşte PAOK maçının muhtemel 11'i

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Yunanistan ekibi PAOK'u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekipte PAOK karşılaşmasında Fernando Muslera, Hakim Ziyech ve Rolland Sallai forma giyemeyecek. 

Spor

25.09.2024, 12:42

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta mücadelesi, bu akşam oynanacak maçlarla start alacak.

Lig etabına geçilen yeni formatıyla ilk kez düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları, bugün ve yarın oynanacak.

Organizasyonun yeni formatında 8 takımla karşılaşacak Galatasaray, PAOK ile yapacağı müsabakadan sonra sırasıyla RFS, Elfsborg, Tottenham, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev ve Ajax ile maç oynayacak.

Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN KONUĞU PAOK

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek. Galatasaray, bu akşam saat 22.00'de RAMS Park'ta Yunanistan ekibi PAOK'u ağırlayacak. RAMS Park'ta saat 22.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Müsabaka TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Federasyon başkanından futbolculara tehdit: Bacaklarınızı kırarım Federasyon başkanından futbolculara tehdit: Bacaklarınızı kırarım Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA 3 EKSİK

Zorlu maç öncesi Galatasaray'da 3 eksik bulunuyor. İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 yenildikleri maçta rakip takımın attığı golün ardından Alan Virginius'a tekme atarak kırmızı kartla oyun dışında kalan Fernando Muslera, UEFA'dan 3 maç ceza aldığı için bugünkü müsabakada olmayacak. Fas Milli Takımı'nda sakatlanan Hakim Ziyech ise maçta forma giyemeyecek. Transferin son günü Freiburg'dan transfere olan Roland Sallai ise sarı-UEFA Avrupa Ligi kadrosuna yer almadığı için bu maçta oynamayacak.

KAP bildirisi geldi: Galatasaray sponsorluğu askıya aldı KAP bildirisi geldi: Galatasaray sponsorluğu askıya aldı Haberi Görüntüle

OKAN BURUK KULÜBEYE DÖNÜYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, cezasının bitmesinin ardından PAOK karşılaşmasında yedek kulübesindeki yerini alacak.

Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği Sparta Prag maçı sonrası yaşananlardan dolayı UEFA Disiplin Kurulu tarafından 2 maç cezaya çarptırılan Okan Buruk, Young Boys karşılaşmalarının ardından PAOK maçında kulübedeki yerini alacak.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading