Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk yine karşısında olacağız!

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Ilıcalı'ya sert tepki: Bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk yine karşısında olacağız!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Özbek, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın katıldığı bir yayında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Spor

08.10.2024, 13:51

Türkiye Futbol Federasyonu ve dört büyük kulübün başkanlarının gerçekleştirdiği toplantıya atıfta bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Dün, TFF Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede, tüm başkanlar olarak bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olacağımıza dair bir karar aldık” dedi.

Trabzonspor'da Ozan Tufan şoku! Sahadan sedyeyle ayrıldı Trabzonspor'da Ozan Tufan şoku! Sahadan sedyeyle ayrıldı Haberi Görüntüle

BİZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ 

Bu kararın üzerinden daha 24 saat geçmeden, toplantıya katılan kulüplerden birinin yöneticisinin bir televizyon programında Galatasaray'ı hedef göstermeye çalışan açıklamalarda bulunduğunu belirten Özbek, “Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz.” açıklamasına yer verdi. 

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu A Milli Takım aday kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

BİZ BU ZİHNİYETİN KARŞISINDA HEP DURDUK YİNE DE DURACAĞIZ

Özbek, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda, kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye, kaos yaratmaya çalışan ve buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin daha önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız.” şeklinde paylaşım yaptı. 

Dursun Özbek’in bu açıklamaları, Türk futbolundaki gerilimleri ve kulüpler arası ilişkileri yeniden gündeme getirdi. Galatasaray camiası, başkanlarının bu duruşunu destekliyor.

Galatasaray'ın X hesabından yaptığı paylaşım: 

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Çağlar Söyüncü için kötü haber geldi Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Çağlar Söyüncü için kötü haber geldi Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI NE SÖYLEMİŞTİ? 

Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında gündeme dair görüşlerini aktardı:

''Yabancı hakemlerle zorlanan, kırmızı kart gören takım biz değiliz! Galatasaray'ın iç sahada en son kırmızı kart gördüğü maçı hatırlıyor musunuz? Hatırlayamazsınız çünkü öyle bir maç yok! İki yıldır Galatasaray iç sahada kırmızı kart görmedi. Avrupa'da 9 maçta 5 kırmızı kart görmüşler.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading