Yandex Metrica

Galatasaray bombayı patlatıyor! Victor Osimhen için tüm gemiler yakıldı

Galatasaray bombayı patlatıyor! Victor Osimhen için tüm gemiler yakıldı

Galatasaray, Napoli'nin gözden çıkardığı Victor Osimhen'i kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etti. Sarı-kırmızılıların, Nijeryalı golcünün yüksek maaşını ödemeyi kabul ettiği iddia edilirken, yıldız oyuncunun dünyanın en değerli 4. golcüsü konumunda olması ise tüm futbol dünyasının dikkatini  bu transfer hareketliliğine çekti.

Spor

02.09.2024, 18:47

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Avrupa'da ses getirecek bir hamleye imza atmak için kolları sıvadı. İtalyan basınına göre sarı-kırmızılılar, Napoli'nin yıldız forveti Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti. Di Marzio’nun haberine göre, Galatasaray bu transferi gerçekleştirebilmek için Napoli ile görüşmelere başladı.

Paralimpik Oyunları'nda Ali Öztürk bornz madalya kazandı! Paralimpik Oyunları'nda Ali Öztürk bornz madalya kazandı! Haberi Görüntüle

YILLIK MAAŞININ TAMAMI ÖDENECEK

Galatasaray'ın, Victor Osimhen’in yıllık 11 milyon euro olan maaşını tamamen ödemeyi kabul ettiği belirtiliyor. Bu hamle, sarı-kırmızılıların oyuncuyu kadrosuna katmak için ne kadar kararlı olduklarını gösteriyor. Osimhen, Napoli’den kesin olarak ayrılacak isimler arasında gösteriliyor ve Galatasaray, bu transferde en güçlü adaylardan biri olarak öne çıkıyor.

Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine çevirdi Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine... Haberi Görüntüle

OSIMHEN'İN GEÇMİŞ PERFORMANSI

25 yaşındaki Nijeryalı forvet, geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 32 maça çıktı. Bu maçlarda 17 gol ve 4 asistlik bir performans sergileyen Osimhen, Avrupa’nın dikkat çeken forvetleri arasında yer alıyor. Galatasaray, bu transferle birlikte hücum hattını güçlendirmeyi, Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading