Yandex Metrica

Galatasaray çizgiyi çekti! Tete öylece gidemez

Galatasaray çizgiyi çekti! Tete öylece gidemez

Galatasaray transfer stratejilerine gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncularıda ekliyor. Brezilyalı yıldız Tete de bunlardan biri ve sarı-kırmızılılar başarılı ismin gidişine belli şartlar altında sıcak bakıyor.

Spor

25.06.2024, 12:52

Galatasaray, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan Brezilyalı oyuncusu Tete'yi satmaya sıcak bakıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Tete için bonservis bedelini belirledi ve teklifleri değerlendirmeye hazır.

Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TALEPLERİ

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, Galatasaray, 24 yaşındaki Tete için 14 milyon euro ve bir sonraki satıştan %15 pay talep ediyor. Sarı-kırmızılılar, bu bedelin altında gelen teklifleri değerlendirmeye almayı düşünmüyor. Bu doğrultuda, Brezilyalı futbolcuya talip olan takımlarla masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, uygun bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun transferine onay verecek.

Son dakika... Son şampiyondan turnuvaya erken veda: İsviçre, İtalya'yı EURO 2024'ün dışına itti Son dakika... Son şampiyondan turnuvaya erken veda: İsviçre, İtalya'yı EURO... Haberi Görüntüle

TETE'NİN GALATASARAY KARNESİ

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a transfer olan Tete, beklenen çıkışı yapamadı. Sarı-kırmızılı formayla 45 maçta 1.648 dakika süre alan Tete, 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading