Yandex Metrica

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye iki müjde!

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye iki müjde!

Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye iki futbolcudan iyi haber geldi. Fenerbahçe'de Alexander Djiku ve Filip Kostic'in takımla çalışmalara başlaması planlanıyor.

Spor

17.09.2024, 11:36

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sahne olacak.

Cumartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak mücadele öncesi hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'çye sakat isimlerden iyi haber geldi.

Fenerbahçe'de Fransız savunmacı Alexander Djiku ve Sırp kanat oyuncusu Filip Kostic'in takımla çalışmalara başlaması planlanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'tan kadroya dahil edilen ve bir süredir bireysel çalışmalarda bulunan yeni transfer Filip Kostic ise takımla çalışmalara başlayacak.

Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç mı? Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç... Haberi Görüntüle

ALANYASPOR MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Kadıköy'de oynanan Alanyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Alexander Djiku, sakatlığından dolayı Gana milli takım kadrosundan çıkarılmıştı. 30 yaşındaki futbolcu sakatlığından dolayı hafta sonunda oynanan ve 2-0 sona eren Kasımpaşa maçında da forma giyememişti.

Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki... Yılın transferi olacak Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki...... Haberi Görüntüle

OSAYİ'DE SON DURUM

Sakatlığından dolayı uzun zamandır formasından uzak kalan Nijeryalı sağ bek oyuncusu Bright Osayi Samuel'in ise tedavisi devam ediyor. Nijeryalı futbolcunun durumu gün gün takip edilecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading