Yandex Metrica

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner kimdir, ne dedi?

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner kimdir, ne dedi?

Galatasaray camiasının önemli isimleriden Reşit Ömer Kükner, son zamanlarda adını sıkça duyuran bir isim haline geldi. Son olarak düzenlenen Divan Kurulu toplantasında çarpıcı açıklamlara imza atan Kükner, Galatasaray'ın şampiyonluğundaki gizli kahramanlara teşekkür etti. Peki Reşit Ömer Kükner kimdir?

Spor

26.06.2024, 17:01

Galatasaray Kulübü'nün Haziran ayı olağan divan kurulu toplantısı, bugün RAMS Park Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. 

Toplantıda Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner, rakiplerini kızdıracak çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

A Milli Takım'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun çapraz bağı koptu A Milli Takım'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun çapraz bağı koptu Haberi Görüntüle

''GİZLİ KAHRAMANLAR''

Kükner, ''Burada isim vermem doğru olmaz ama Galatasarayın şampiyonluğunda katkısı olan 'gizli kahramanlara' çok teşekkür ediyorum. Onlar şampiyonluğun temelini 7 Nisan'da Urfa'da attılar. Galatasaray'a hizmet etmek için Galatasaray'ın içinde olmak gerekmez! 2 sezondur bunun çok büyük örneğini yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Göztepe'den bomba transfer! Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca Göztepe'den bomba transfer! Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca Haberi Görüntüle

REŞİT ÖMER KÜKLER KİMDİR?

Galatasaray camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Reşit Ömer Kükner, uzun yıllar iş adamı Mehmet Emin Karamehmet'in şirketlerinde görev yapmıştır.

Aynı zamanda yayıncılık sektöründe üst düzey pozisyonlarda çalışan Kükner, özellikle Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile sağlam bir dostluğa sahiptir. Son dönemde Galatasaray camiasındaki gelişmelerde de aktif bir rol oynamış ve dikkatleri üzerine çekmiştir.

Başkan Mustafa Cengiz'in göreve gelmesiyle birlikte Reşit Ömer Kükner, Galatasaray TV'ye sık sık konuk olmuş ve sosyal medyada da Cengiz'e verdiği destekle öne çıkmıştır. Ayrıca, Galatasaray Başkanı ve Teknik Direktör Fatih Terim arasındaki krizde net bir tavır sergilemiş ve camiaya destek vermiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading