Yandex Metrica

Galatasaray divan üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçelileri çıldırtan sözler: Sosyal medya ayağa kalktı

Bugün Galatasaray Kulübü'nün haziran ayı olağan divan kurulu toplantısı, RAMS Park Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda yapıldı. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner, burada yaptığı konuşmada ''Şampiyonlukta her zaman ön planda olan insanlar vardır, bazen de gizli kahramanlar vardır. Burada isim vermem doğru olmaz ama Galatasarayın şampiyonluğunda katkısı olan 'gizli kahramanlara' çok teşekkür ediyorum. Onlar şampiyonluğun temelini 7 Nisan'da Urfa'da attılar.'' ifadelerini kullandı.

Spor

26.06.2024, 22:18

Geride bıraktığımız 2023 - 2024 futbol sezonu büyük bir çekişmeye sahne olurken Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa Galatasaray uzandı.

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde 102 puanla şampiyonluğa ulaştı. Feenrbahçe ise 99 puanla ligi ikinci sırada tamamladı.

Sezon boyunca yapılan hakem hatalarından ve Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi'den şikayetçi olan Fenerbahçe, kaçan şampiyonluğun sorumlusu olarak futbolun patronunu ve yeşil sahalarda düdük çalanları gösterdi.

Bugün Galatasaray Kulübü'nün haziran ayı olağan divan kurulu toplantısı, RAMS Park Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda yapıldı. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner, burada yaptığı konuşmasında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı Haberi Görüntüle

''GİZLİ KAHRAMANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM''

''Şampiyonlukta her zaman ön planda olan insanlar vardır, bazen de 'gizli kahramanlar vardır.'' diyen Reşit Ömer Kükner, ''Burada isim vermem doğru olmaz ama Galatasarayın şampiyonluğunda katkısı olan 'gizli kahramanlara' çok teşekkür ediyorum. Onlar şampiyonluğun temelini 7 Nisan'da Urfa'da attılar. Galatasaray'a hizmet etmek için Galatasaray'ın içinde olmak gerekmez! 2 sezondur bunun çok büyük örneğini yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı.

FIFA'dan transfer yasağı! TFF'de mücadele eden takıma şok ceza FIFA'dan transfer yasağı! TFF'de mücadele eden takıma şok ceza Haberi Görüntüle

''ZÜĞÜRT TESELLİLERİNE DEVAM ETSİNLER''

Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunan Kükner, ''Galatasaray kavram icat ettiren bir camiadır Galatasaray'ın başarıları karşısında insanlar çaresizliklerini ezikliklerini aşmak için kavramlar icat ederler şerefli 2'cilik gönüllerin şampiyonu son olarak da gerçek şampiyon diye bir kavram icat ettirdik züğürt tesellilerine devam etsinler biz bunların aslını yaşıyoruz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik: 'Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik: 'Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum' Haberi Görüntüle

''OKAN HOCA'YA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR''

Teknik direktör Okan Buruk'a da çağrıda bulunan Reşit Ömer Kükner, "Muazzam başarılara imza attık ama Okan hocamdan ricam var; iki sezondur şampiyon oluyoruz ama Ali Sami Yen'de kupadan eğleniyoruz kendi sahamızda. Okan hocaya çifte şampiyonluk yakışır çifte kupa yakışır. 5. şampiyonluğun yanında kupayı ihmal etmemesini diliyorum. Çok büyük teknik direktör oldu daha da yolu açık." dedi.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? Kartlar bizim lehimize! İşte tüm ihtimaller... Türkiye gruptan nasıl çıkar? Kartlar bizim lehimize! İşte tüm ihtimaller... Haberi Görüntüle

FENERLİLER ÇILGINA DÖNDÜ

Reşit Ömer Kükner'in ''Burada isim vermem doğru olmaz ama Galatasarayın şampiyonluğunda katkısı olan 'gizli kahramanlara' çok teşekkür ediyorum.'' sözleri sosyal medyada infial yarattı. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar, bu sözler sonrası savcıları göreve davet etti.

Habere Tepki Ver

2

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading