Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı

Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'a 4-0 yenilirken Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Hollandalı Wesley Sneijder, siyah-beyazlı takımın oyununu değerlendirdi. Arthur Masuaku'nun performansına değinen efsane isim, ''Masuaku maç boyunca kötü bir görüntü verdi. Kendinden utanmalı. Sanırım yarın Giovanni van Bronckhorst tarafından uyarılacaktır" şeklinde konuştu.  

Spor

27.09.2024, 12:03

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Ajax'a 4-0 mağlup oldu ve organizasyona kötü bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş'ın ortaya koyduğu futbol spor kamuoyu tarafından beğenilmezken Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Hollandalı Wesley Sneijder, siyah-beyazlı takımın oyununu değerlendirdi.

Şamil Ekinci kimdir? Ekinci aslen nerelidir, ne zaman öldü? Şamil Ekinci kimdir? Ekinci aslen nerelidir, ne zaman öldü? Haberi Görüntüle

''AJAX BENİ ŞAŞIRTTI''

Farklı mağlubiyeti Ziggo Sport'da yorumlayan Senijder, toplu ve topsuz oyunda güçlü bir Ajax gördüğünü belirtirken "Ajax beni olumlu anlamda şaşırttı" ifadelerini kullandı.

Sneijder aynı yayında konuşan Ronald de Boer'un "Ajax, kompakt oynayan Go Ahead Eagles maçında çok sorun yaşadı. Beşiktaş da kompakt oynadı. Birkaç gün arayla Ajax'ın bu kadar farklı olmasını şaşırtıcı buluyorum. Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olmasını bekliyorsunuz ama Ajax 10 kat daha iyi oynadı" sözlerine katılmadığını belirtti.

Şamil Ekinci kimdir? Ekinci aslen nerelidir, ne zaman öldü? Şamil Ekinci kimdir? Ekinci aslen nerelidir, ne zaman öldü? Haberi Görüntüle

''MAÇ 6-0, 7-0 BİTEBİLİRDİ''

Beşiktaş'ın ikinci yarıda kağıttan bir ev gibi çöktüğünü ve Ajax'ın geniş alanlar bulduğuna dikkat çeken Hollandalı efsane, "Maç 6-0, 7-0 bitebilirdi. Fitz-Jim'e ayrı bir parantez açmak lazım. Harika oynadı. Yptığı her şey muhteşemdi. Benim için gerçekten maçın adamıydı" sözlerini sarf etti.

Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen Kenan Yıldız attığı golle İtalyanları mest etti: Juventus'un sihirbazı Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen Kenan Yıldız attığı golle İtalyanları mest... Haberi Görüntüle

''KENDİNDEN UTANMALI''

Arthur Masuaku'nun performansına değinen efsane isim, ''Masuaku maç boyunca kötü bir görüntü verdi. Kendinden utanmalı. Sanırım yarın Giovanni van Bronckhorst tarafından uyarılacaktır" şeklinde konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading