Galatasaray, Fenerbahçeli yıldız için pusuya yattı! İşte Galatasaray'dan yılın transfer çalımı!

Galatasaray, Fenerbahçeli yıldız için pusuya yattı! İşte Galatasaray'dan yılın transfer çalımı!

Galatasaray Yönetimi, Fenerbahçelileri kızdıracak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Birkaç isim için fırsat kovalayan sarı kırmızılı yönetim, Fenerbahçeli yıldız için pusuya yattı. İşte Galatasaray'dan yılın transfer çalımı...

Spor

10.10.2024, 15:50

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüyor. Ocak ayı ve sezon sonu için titizlikle çalışan sarı kırmızılı yönetim, birkaç ismi radarını aldı. Özellikle son dönemde fırsat transferi ile dikkat çeken Galatasaray, rakibinin yıldızı için pusuya yattı. Fenerbahçelileri kızdıracak hamle için hazırlıklara başlayan Galatasaray, bu transfer ile sarı lacivertli ekibe darbe vurmak istiyor. 

Guardiola, yeni prensini İtalya'dan buldu Guardiola, yeni prensini İtalya'dan buldu Haberi Görüntüle

OKAN BURUK ELDEKİ KADROYU İYİ KULLANIYOR

Rakiplerine nazaran elinde geniş bir kadrosu olmayan teknik direktör Okan Buruk, bu dezavantajlara rağmen eldekini çok iyi kullandı. Her oyuncusundan verim almaya çalışan Okan Buruk, kadro adaleti ile de dikkat çekiyor. Bununla birlikte bazı bölgelerde şapkadan tavşan çıkartan Okan Buruk, yönetimin eksik transfer hamlelerini saha içinde kapattı.

Acun Ilıcalı'dan hakemlere bombardıman: Bu sistem yıkılacak Acun Ilıcalı'dan hakemlere bombardıman: Bu sistem yıkılacak Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN YILDIZLAŞTI

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığı sonrası kanat bölgesinde büyük bir eksiklik yaşandı. Mainz 05'ten Sallaı transferine rağmen teknik direktör Okan Buruk, formayı Yunus Akgün'e verdi. Okan Buruk'un yüzünü kara çıkarmayan yerli oyuncu, son dönemdeki form grafiği ile taraftarın gönlüne girmeyi başardı.

Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacak kaleci belli oldu mu ? Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇELİLERİ KIZDIRACAK HAMLE

Lig yarışını sürdüren Galatasaray öte yadan kadrosunu nasıl güçlendireceğini düşünüyor. Sarı kırmızılı ekip Fenerbahçelileri kızdıracak bir hamleye hazırlanıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen İrfan Can Kahveci için pusuya yattı. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile yapılacak sözleşme yenileme görüşmelerini yakından takip edecek. Buradan çıkacak olumsuz bir durumda devreye girecek.

Galatasaray taraftarlarına spor yasası engeli! Galatasaray taraftarlarına spor yasası engeli! Haberi Görüntüle

ANLAŞAMADI

Fenerbahçe ile sözleşme yenileme görüşmelerine devam eden İrfan Can Kahveci, maaşında revize istiyor. Bununla beraber bu sezon çok fazla süre alamayan İrfan Can Kahveci'nin mutsuz olduğu belirtiliyor. İrfan Can Kahveci'nin yapılacak görüşmelerde uzlaşamamasını durumunda masadaki diğer alternatiflere yönelecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading