Yandex Metrica

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig 7. hafta maçında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman oynanacak sorusuna yanıt arıyor.-

Spor

27.09.2024, 09:04

Trendyol Süper Lig 7. haftasında lider Galatasaray sahasında Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Zirvede yer alan ve 6’da 6  yapan sarı kırmızılılar yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi’nde Yunan ekibi PAOK’u sahasında 3-1 ile Galatasaray lige dönüş yaptı. En yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını koruyan sarı kırmızılar kayıp yaşamak istemiyor.

Galatasaray Kasımpaşa

Arda Güler, Real Sociedad maçında oynayacak mı? Ancelotti kararını açıkladı Arda Güler, Real Sociedad maçında oynayacak mı? Ancelotti kararını açıkladı Haberi Görüntüle

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN?

Rams Park’ta 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak Galatasaray Kasımpaşa maçı Digiturk üyeleri için saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geride kalan haftalarda 18 puan toplayan Galatasaray zirvede yer alırken 6 puanlı Kasımpaşa ise 11. basamakta bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading