Yandex Metrica

Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel 11 | GS Kopenhag maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel 11 | GS Kopenhag maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2023/2024 sezonu heyecanı başlıyor. Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, Manchester United, Bayern Münih ve Kopenhag ile aynı grupta mücadele edecek. Galatasaray'ın ilk maçı, evinde Danimarka ekibi Kopenhag'ı ağırlayacak. Taraftarlar bu önemli müsabakanın canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel 11'i açıklandı mı? GS Kopenhag maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Spor

21.02.2024, 14:32

Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel 11 | UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray, grubun ilk maçında evinde FC Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşecek bu kritik mücadelede Galatasaray, yeni transferleri ve güçlü kadrosuyla galibiyeti hedefliyor. Bu kritik maçtan galibiyetle ayrılarak grubuna moralli bir başlangıç yapması, hem taraftarları için büyük bir moral kaynağı olacak hem de turnuvadaki diğer maçlar için önemli bir avantaj sağlayacak. Taraftarlar, bu heyecan dolu mücadeleyi canlı izlemek için maçın yayın bilgilerini merakla bekliyor. Peki Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel 11'i açıklandı mı? GS Kopenhag maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Çeyrek final biletinde sürpriz yok: Geriden gelerek tam 4 gol atıp Almanya'nın rakibi oldular Çeyrek final biletinde sürpriz yok: Geriden gelerek tam 4 gol... Haberi Görüntüle

GS KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, ilk maçında 20 Eylül Çarşamba günü sahasında Danimarka'nın Kopenhag takımını konuk edecek. Maçın başlama saati 19.45 olarak belirlenmiştir ve bu heyecan dolu mücadele EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. 

Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş kaftan Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI MUHTEMEL 11

Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel 11'ler şu şekildedir;

Galatasaray:

Kaleci: Fernando Muslera
Defans: Denzel Boey, Erik Nelsson, Abdulkerim Bardakçı
Orta Saha: Angelino, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Kerem Aktürkoğlu
Forvet: Hakim Ziyech, Mauro Icardi, Wilfried Zaha

Kopenhag:

Kaleci: Kamil Grabara
Defans: Birger Meling, Filip Vavro, Ramon Pascal Lundqvist Diks, Victor Jelert
Orta Saha: Robert Skov Falk, Gil Dias Gonçalves, Mohamed Elyounoussi
Forvet: Youssef Achouri, Anton Öskarsson, Yazid Bardghji

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading