Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray paraya kıyacak! Yeni transfere 30 milyon Euro...

Galatasaray paraya kıyacak! Yeni transfere 30 milyon Euro...

Galatasaray, Aston Villa'nın 30 milyon euro ödeyerek bonservisini aldığı Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmayı planları içinde.

Spor

07.08.2024, 16:12

Yeni sezonun transfer çalışmalarını aralıksız devam eden Galatasaray, sol bek pozisyonunu için güçlendirme ve takviye çabalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların gündemine giren son isim ise Aston Villa'nın Fransız başarılı sol beki Lucas Digne oldu.

Footmercato'da yer alan habere göre, Galatasaray, Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Aston Villa, Digne'yi 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Everton'dan 30 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı kritik karşılaşmalar... Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı... Haberi Görüntüle

LUCAS DIGNE'NİN PERFORMANSI

31 yaşında olan Fransız sol bek Lucas Digne, geçtiğimiz sezon Aston Villa'da 46 karşılaşmada görev alarak 3350 dakika sahada ter dökü. Bu mücadelelerde 2 gol ve 6 asistlik skor katkısı sağlayarak dikkat çekti.

Yorgun kartal rahat kazandı! Spor yazarları Beşiktaş- Sivasspor maçı değerlendirdi Yorgun kartal rahat kazandı! Spor yazarları Beşiktaş- Sivasspor maçı değerlendirdi Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN HEDEFİ

Galatasaray, Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Digne'nin Aston Villa ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, deneyimli sol bek ile savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

Galatasaray'ın Lucas Digne hamlesi, transfer piyasasında büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor. Aston Villa'nın yüksek bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Digne'nin kiralık olarak Galatasaray'a gelmesi, sarı-Kırmızılıların savunma hattında önemli bir güç kazanmasına neden olacak. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading