Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray rekora çok yakın! Transfer için dev ücret...

Galatasaray rekora çok yakın! Transfer için dev ücret...

Galatasaray, Zenit'in Brezilyalı futbolcusu Wendel'in transferinde önemli aşamalar kaydetti. Sarı-kırmızılılar, bu transferi gerçekleştirirse Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödeyen kulüp olacak.

Spor

20.07.2024, 19:05

Galatasaray, 8 numara pozisyonu için Zenit forması giyen Marcus Wendel'in transferinde önemli bir mesafe kat etti. Sarı-kırmızılı ekip, oyuncu ile anlaşmasına rağmen Rus kulübü Zenit'i henüz ikna edemedi. Galatasaray, Brezilyalı oyuncuyu 20-22 milyon Euro aralığında bir bedelle kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu transfer gerçekleşirse, Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedeli rekoru kırılacak.

Kamuda alımlarında yeni dönem! Yeni sistem kuruluyor Kamuda alımlarında yeni dönem! Yeni sistem kuruluyor Haberi Görüntüle

ALTERNATİF İSİMLER VE NİHAİ KARAR

Galatasaray, Wendel'den önce Scott McTominay ve Emil Hojbjerg gibi isimlerle ilgilendi ancak nihai kararı Wendel'de kıldı. TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray pazarlıklarda sona yaklaştı. Zenit, 26 yaşındaki oyuncu için ilk olarak çok yüksek bir bonservis talep ederken, bu miktarı 25 milyon Euro'ya kadar düşürdü. Sarı-kırmızılılar ise transferi 20-22 milyon Euro aralığında tamamlamayı planlıyor.

Havada asılı kaldı! Sezonun ilk maçına damga vuran Ronaldo'nun golü görenleri şoke etti Havada asılı kaldı! Sezonun ilk maçına damga vuran Ronaldo'nun golü... Haberi Görüntüle

ANLAŞMA VE FİNANSAL DETAYLAR

Galatasaray, Brezilyalı oyuncuyla yaklaşık 4 milyon Euro yıllık maaş karşılığında anlaşmaya vardı. 5 yıllık sözleşme imzalanması planlanan Wendel'in, ikinci yurt dışı kampına yetiştirilmesi hedefleniyor. Transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda Güler detayı... Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG REKORU YENİLENİYOR

Wendel'in transferi gerçekleşirse, Galatasaray Süper Lig tarihinde bir futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeli rekorunu kıracak. Mevcut rekor, Galatasaray'ın 2000 yılında Porto'dan 17.05 milyon Euro'ya transfer ettiği Jardel'e ait. Bu transfer, Galatasaray'ı bir kez daha Türk futbol tarihinde bir ilke imza atan kulüp yapacak.

Galatasaray, Wendel'in transferiyle kadrosunu güçlendirmeyi ve yeni sezona iddialı bir şekilde başlamayı hedefliyor. Sarı-kırmızılıların bu önemli hamlesi, Süper Lig'deki rekabeti de artıracak gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading