Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray sağ bekini buldu! Yıllık ücreti dudak uçuklattı

Galatasaray sağ bekini buldu! Yıllık ücreti dudak uçuklattı

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transfer sezonun açılmasıyla kolları sıvadı. Kadrodaki eksik mevkilere takviye yapmaya hazırlanan sarı kırmızılı ekip, Okan Buruk'un talebiyle Aaron Wan-Bissaka'ya talip oldu. Cimbom sağ bek transferi için önemli mesafe kaydettiği belirtildi. İşte detaylar...

Spor

26.06.2024, 18:15

Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, tecrübeli hoca Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transferde atağa geçti.

Buruk'un acil sağ bek alınması çağrısı üzerine yönetim, listenin ilk sıralarında yer alan aron Wan-Bissaka için harekete geçti.

İngiliz basınında çıkan habere göre; Bir süredir görüşme halinde olan Galatasray ile Manchester United'ın önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacağını ileri sürdü.

CaughtOffside'da yer alan habere göre, sarı-kırmızılı ekip 26 yaşındaki yıldız oyuncu için 7-8 milyon euro'luk bir bonservis ödemeyi gözden çıkarttı. Kırmızı Şeytanlar ise 13-15 milyon euro civarına Wan-Bissaka'yı bırakmaya hazır.

Ronaldo için sahaya atlayıp fotoğraf çektirmişti! Küçük çocuğun kim olduğu ortaya çıktı Ronaldo için sahaya atlayıp fotoğraf çektirmişti! Küçük çocuğun kim olduğu... Haberi Görüntüle

3+1 SÖZLEŞME

Haberin detayında ise Galatasaray'ın Bissaka'ya 3+1 yıllık sözleşme önerdiği bilgisi de yer almakta.

Tarihi transfer! Adama Traore kimdir, hangi takımdan geldi? Tarihi transfer! Adama Traore kimdir, hangi takımdan geldi? Haberi Görüntüle

İLK TRANSFER YOLDA

Yıldız futbolcuyla temas halinde olan sarı kırmızılılar, Bissaka'yı dolgun bir maaşla ikna etmiş durumda. 26 yaşındaki sağ bek, yıllık 3.5 milyon Euro'luk teklife olumlu dönüş yaptığı aktarıldı.

Bissaka, 2019 yılında 55 milyon euro'ya Manchester United'a imza attı. ManU'da 190 maça çıkan İngiliz savunmacı, 2 gol ve 13 asistle katkı verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading