Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray Şampiyonalar Ligi’nde ön eleme oynayacak mı, hangi takımla oynayacak? GS kura çekimi..

Galatasaray Şampiyonalar Ligi’nde ön eleme oynayacak mı, hangi takımla oynayacak? GS kura çekimi..

Süper Lig'de üst üste 2. şampiyonluğunu tamamalayan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri belli oldu. Bu sene yeni format gereği Şampiyonlar Ligi'inde 36 takım mücadele ederek lig aşamasından grup aşamasına doğru 8 maça çıkacak. Sarı kırmızılı ekip, Avrupa macerasına play-off turundan başlayacak. İşte Şampiyonlar Ligi play-off kura tarihi...

Spor

01.08.2024, 11:33

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi futbolserverler tarafından merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başlayacak olan sarı kırmızılıların muhtemel rakipleri belli oldu.

Devler Ligi'ne play-off turundan katılacak olan sarı kırmızılılar, yeni format gereği Şampiyonlar Ligi'nde 36 takım mücadele edecek. bu takımlar lig aşamasında grup aşamasında 8 maç oynayacak. Galatasaray, play-off etabını geçmesi durumunda adını gruplara yazdıracak.

Mert Hakan Yandaş'ın cezası bitti mi? Alanyaspor maçında oynayabilir... Mert Hakan Yandaş'ın cezası bitti mi? Alanyaspor maçında oynayabilir... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Galatasaray,  doğrudan adını play-off’lara yazdırdı. Galatasaray’ın play-off’taki muhtemel rakibi 5 Ağustos’ta yapılacak Kura Çekimi ile belli olacak.

Eyüpspor - Trabzonspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Eyüpspor - Trabzonspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray ile birlikte play-off turunda doğrudan Kızılyıldız, İsviçre Ligi Şampiyonu ve Ukrayna Ligi şampiyonu mücadele edecek.

Galatasaray'ı play-off turunda Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Kızıl Yıldız (Sırbistan), Young Boys (İsviçre), Dinamoz Zagreb (Hırvatistan) ve PAOK (Yunanistan) gibi dişli rakipler bekliyor.

Nihat Kahveci'den Okan Buruk için flaş eleştiri: Ben olsam istifa ederim Nihat Kahveci'den Okan Buruk için flaş eleştiri: Ben olsam istifa... Haberi Görüntüle

DİĞER OLASI RAKİPLER İSE

Maccabi Tel Aviv (İsrail), Bodo Glimt (Norveç), Ferençvaroş (Macaristan), Karabağ (Azerbaycan), Slovan Bratislava (Slovakya) 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading