Yandex Metrica
Reklam

Galatasaray sınırları zorluyor! 50 milyon Euro'luk dev transfer planı! İşte o 5 futbolcu...

Galatasaray sınırları zorluyor! 50 milyon Euro'luk dev transfer planı! İşte o 5 futbolcu...

Süper Lig'de üst üste 2. şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Rakiplerinin önüne geçmek için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılı ekip, yaz transfer dönemini başlar başlamaz kasasını doldurmak için harekete geçti. 5 futbolcunun satışından tam 50 milyon Euro gelir bekleniyor...

Spor

26.06.2024, 11:42

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yaz transfer döneminin açılmasının ardından kasayı doldurma planları peşine düştü.

Sarı kırmzılılar bir taraftan transfer için hamle yaparken diğer yandan futbolcu satışından önemli bir kazancın beklendiği iddia edildi.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayırılıyor mu? Takas telifi kararı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayırılıyor mu? Takas telifi kararı Haberi Görüntüle

5 FUTBOLCUDAN CİDDİ KAR

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray özellikle transferleri gündemde olan Nicolo Zaniolo, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Tete’den kulübün kasasına ciddi bir kazancın gireceği aktarıldı.

Zaniolo, Atalanta ve Fiorentina gibi kulüplerin gündemindeyken, Kerem Aktürkoğlu’na ise Real Sociedad ve Suudi Arabistan kulüplerinin ilgisi bulunuyor.

Sarı kırmızılılar Ziyech, Zaha ve Tete'nin de satılmasını hedeflediği öne sürüldü. Bu isimlerden Ziyech özellikle Suudi Arabistan kulüplerinin gözdesi olurken, Zaha’ya ise yine Suudi Arabistan’dan bazı takımların yanı sıra Premier Lig’nden ilgi olduğu vurgulandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading