Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray - Sparta Prag maçı bugün mü, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanaldan izlenir?

Galatasaray - Sparta Prag maçı bugün mü, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanaldan izlenir?

UEFA Avrupa Ligi'nde iddialı bir performans sergileyen Galatasaray, play-off turunda Sparta Prag'ı ağırlayacak. Okan Buruk'un önderliğinde 3 farklı kulvarda mücadele eden sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde Çekya temsilcisini mağlup ederek bir üst tura yükselmek için ellerinden geleni yapacaklar. Peki, Galatasaray - Sparta Prag maçı bugün mü, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanaldan izlenir?

Spor

15.02.2024, 12:53

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray, bir sonraki aşamaya yükselmek için Çekya'nın güçlü temsilcisi Sparta Prag ile kritik bir müsabakaya çıkacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşma ile ilgili tüm detayları merakla bekliyor ve arama motorlarında araştırıyor. Peki, Galatasaray - Sparta Prag maçı bugün mü, saat kaçta? Galatasaray - Sparta Prag maçı hangi kanaldan izlenir?

Galatasaray'ın gündemindeki Mario Hermoso kimdir? İşte yıldız oyuncunun kariyeri ve başarıları... Galatasaray'ın gündemindeki Mario Hermoso kimdir? İşte yıldız oyuncunun kariyeri ve... Haberi Görüntüle

GALATASARAY - SPARTA PRAG MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Sparta Prag arasındaki müsabaka, 15 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek. Rövanş maçı ise bir hafta sonra, 22 Şubat tarihinde oynanacak. Heyecan dolu karşılaşma, Türkiye saati ile 20:45'te Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading