Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray taraftarı korku saçıyor! İsviçrelileri daha maç başlamadan titretti

Galatasaray taraftarı korku saçıyor! İsviçrelileri daha maç başlamadan titretti

Galatasaray, Young Boys ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçı öncesinde İsviçreli gazeteci Alain Kunz'un açıklamalarıyla gündeme geldi. Kunz'un, Türk taraftarlar hakkında yaptığı yorum, tepki topladı.

Spor

21.08.2024, 18:47

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda bu akşam İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, deplasmandaki bu önemli maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Maç öncesinde İsviçre basınından gelen açıklamalar ise dikkat çekti.

İsviçreli gazeteci Alain Kunz, Fanatik'e yaptığı değerlendirmede Galatasaray'ı turun favorisi olarak gösterdi. Kunz, Young Boys'un bu sezon ligde zorlandığını, beş lig maçında galibiyet elde edemediklerini ve takımın bireysel olarak iyi oyunculara sahip olmasına rağmen kolektif oyun anlayışında zayıf kaldığını belirtti.

Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Haberi Görüntüle

YOUNG BOYS'UN ZAYIF YÖNLERİ

Kunz, Young Boys'un fiziksel olarak güçlü ancak zihinsel olarak dağınık bir takım olduğunu ifade etti. Özellikle lider bir oyuncunun eksikliğini çektiklerini vurgulayan Kunz, en tehlikeli oyuncu olarak Filip Ugrinic'i gösterdi. Ugrinic'in geçen sezon ligin en iyi oyuncusu seçildiğini ve sakatlıktan sonra formunu yakalamaya çalıştığını belirten Kunz, Ganvoula'nın da tehlikeli bir oyuncu olabileceğini söyledi. Young Boys'un hızlı hücumlarla gol arayacağını dile getiren Kunz, kontrollü bir oyun oynamak isteyeceklerini aktardı.

Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Haberi Görüntüle

GAATASARAY VE TÜRK TARAFTARLAR HAKKINDAKİ YORUMLAR

Galatasaray'ı fazla takip etmediğini itiraf eden Kunz, Sarı-Kırmızılıların Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu vurguladı. Mauro Icardi ve Dries Mertens'in en tehlikeli oyuncular olarak öne çıktığını ifade etti. Maç atmosferi hakkında ise Kunz, Young Boys taraftarlarının etkileyici bir atmosfer yaratacaklarını belirtirken, Türk taraftarların düşmanca ıslıklarıyla rahatsız edilmemeyi umduğunu söyledi.

Kunz'un Türk taraftarlarla ilgili yaptığı bu yorum, sosyal medyada tepki çekti. Galatasaray taraftarlarının deplasman maçlarında gösterdiği coşku ve destekle tanındığı bilinirken, bu tür açıklamalar, taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray, bu akşam Young Boys karşısında alacağı sonuçla turu geçmek için avantajlı bir konuma gelmeyi hedefliyor. Maç öncesinde yapılan bu açıklamalar ise karşılaşmanın heyecanını daha da artırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading