Sitede Ara

Galatasaray taraftarlarına spor yasası engeli!

Galatasaray taraftarlarına spor yasası engeli!

Sarı kırmızılı ekip, Victor Osimhen'in ikonik maskesi hakkında önemli bir duyuru yaptı. Galatasaray Spor Kulübü,  artık Osimhen maskesinin spor yasası gereği stadyuma alınmayacağını açıkladı. 

Spor

05.10.2024, 14:46

Galatasaray, Napoli'nin transfer ettiği dünya yıldızı Victor Osimhen ile özdeşleşen maskeyi kulüp mağazalarında satışa çıkarmıştı. Victor Osimhen'in maskesi, Galatasaray maçlarında artık yasaklandı. 

TARAFTARLADAN MASKEYE YOĞUN İLGİ

Maskelerin güvenlikle ilgili maçlara girişine izin verilmeyeceğini duyurdu. Taraftarlara, stadyumda bu maskeleri getirmemeleri konusunda uyarıda bulunuldu. Maskenin, kulüp mağazalarında büyük ilgi görüldüğü vurgulandı.

GÜVENLİ BİR MAÇ ORTAMI SAĞLAMAK AMACIYLA YAPILDI

Yapılan açıklamada, maskenin GS Store'da büyük ilgi görüldüğüne dikkat edilirken, güvenli bir maç ortamını sağlamak amacıyla bu kısıtlamanın yapıldığı belirtildi. 

"Büyük Galatasaray taraftarı, Victor Osimhen'in ikonik maskesi, GSStore'da büyük ilgi görmeye devam ediyor! Maskemize gösterdiğiniz yoğun ilgi için sizlere teşekkür eder ve güvenli bir maç keyfi için önemli bir hatırlatma yapmak isteriz. Spor yasası gereğince maskenin maç günlerinde stadyuma alınmayacağını bildirmek ister ve stadyum kurallarına uyum açısından da bu kuralın dikkate alınmasını rica ederiz. Güvenliğiniz ve stadyum kurallarına uyum açısından gerekli önlemleri almanızı önemle tavsiye ediyoruz. Keyifli ve güvenli maç günleri dileriz." şeklinde açıklama yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading