Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray, tur için Young Boys deplasmanında: İşte Okan Buruk'un muhtemel 11'i

Galatasaray, tur için Young Boys deplasmanında: İşte Okan Buruk'un muhtemel 11'i

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın İsviçre'nin Young Boys takımına konuk olacak. Galatasaray'da milli futbolcu Kaan Ayhan cezası, Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez ise sakatlığı nedeniyle bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca gıda zehirlenmesi geçiren milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın durumu maç saatinde belli olacak.

Spor

21.08.2024, 10:47

Trendyol Süper Lig'e ikide iki yaparak başlayan Avrupa'daki temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam İsviçre'nin Young Boys takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda oynanacak müsabaka Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak. Kritik mücadele, TRT 1'de ekranlara gelecek.

İki maç sonunca turu geçen takım adını 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yazdıracak. Ayrıca Galatasaray, Young Boys'u eleyerek #UCL'ye kalması halinde 25 milyon Euro'ya yakın bir parayı kasasına koyacak.

Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları transferler... Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları... Haberi Görüntüle

ALMAN HAKEM YÖNETECEK

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert yönetecek. Siebert'in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Video Yardımcı Hakem odasında ise Christian Dingert ile yardımcısı Benjamin Cortus görev yapacak.

Galatasaray'dan Hermoso transferine karşı hamle geldi! İmza atmaya hazırlanıyor Galatasaray'dan Hermoso transferine karşı hamle geldi! İmza atmaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

OKAN BURUK CEZALI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys müsabakalarında yedek kulübesindeki yerini alamayacak. Hatırlanacağı üzere Galatasaray'ın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği Sparta Prag maçının ardından yaşananlardan dolayı UEFA Disiplin Kurulu, Okan Buruk'a 2 maç ceza vermişti. Okan Buruk, Young Boys ile yapılacak 2 maçta da yedek kulübesi ve soyunma odasına giremeyecek.

Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları transferler... Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları... Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER OYNAYACAK MI?

Galatasaray'da milli futbolcu Kaan Ayhan cezası, Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez ise sakatlığı nedeniyle bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca gıda zehirlenmesi geçiren milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın durumu maç saatinde belli olacak.

İzlanda teknik direktöründen Türkiye yorumu İzlanda teknik direktöründen Türkiye yorumu Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN MUHTEMEL 11'İ

Kalede Muslera görev alacak. Savunma dörtlüsünde Jelert-Nelsson-Abdülkerim-Dubois forma giyecek. Orta sahada ise Torreira-Sara-Ziyech-Mertens-Kerem Aktürkoğlu görev alacak. İlei uçta da golcü futbolcu Mauro Icardi olacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading