Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray ve Fenerbahçe ikna edemedi! Juventus transferi bitirdi

Galatasaray ve Fenerbahçe ikna edemedi! Juventus transferi bitirdi

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Weston McKennie, Juventus ile olan sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı. İki Türk devinin ilgisi yetersiz kalırken, ABD'li orta saha oyuncusu İtalyan ekibiyle yola devam etme kararı aldı.

Spor

23.08.2024, 18:35

Juventus’un ABD’li orta saha oyuncusu Weston McKennie, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisine rağmen, İtalyan deviyle sözleşmesini yeniledi. McKennie'nin ismi, yaz transfer döneminde her iki Süper Lig ekibiyle de anılmıştı. Ancak oyuncu kariyerine Juventus'ta devam etme kararı aldı.

Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Haberi Görüntüle

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞME

Juventus, resmi açıklamayla Weston McKennie’nin sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını duyurdu. Bu gelişme Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer planlarına darbe vurdu. İki yıllık yeni sözleşmeyle McKennie, Torino ekibindeki geleceğini güvence altına aldı.

Trabzonspor yeni golcüsünü Portekiz'de buldu! Geleceği tarih belli oldu Trabzonspor yeni golcüsünü Portekiz'de buldu! Geleceği tarih belli oldu Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

25 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Juventus formasıyla toplamda 38 maçta görev aldı. 2.952 dakika süre alan McKennie, bu süre zarfında takımına 10 asistlik katkı sağladı. Orta sahanın dinamik oyuncusu, hem savunma hem de hücum yönünde sergilediği performansla dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading