Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde

Galatasaray, Wendel'e çok yakın! Zenit beklediği transferde finalde

Galatasaray'ın Zenit'ten transferini planladığı Wendel transferinde önemli bir gelişme meydana geldi. Ivan Ilic'in transferi için Torino ile anlaşma sağlayan Zenit'in, Wendel'in Galatasaray'a transferine yönelik olanak sağlama imkanı tanıyacağı öğrenildi.

Spor

17.07.2024, 18:44

Galatasaray, Rus ekibi Zenit'ten Marcus Wendel'in transferi için yoğun çaba sarf ediyor. Bu çabaların karşılığı olarak sarı-kırmızılı kulübe sevindirici haberler gelmeye başladı.

Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Haberi Görüntüle

ZENIT ANLAŞMA SAĞLADI

Galatasaray'ın Wendel transferinde beklediği olumlu gelişme, Zenit'in Ivan Ilic transferini tamamlaması ile geldi. Napoli Magazine'de yer alan habere göre, Zenit, Torino'da forma giyen Ivan Ilic'in transferi için kulübü ile anlaşma sağladı. Anlaşma çerçevesinde Sırp oyuncunun Zenit'ten yıllık 3.5 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Ronaldo emekli mi oluyor? İşte futbolu bırakacağı takımı açıkladı! Ronaldo emekli mi oluyor? İşte futbolu bırakacağı takımı açıkladı! Haberi Görüntüle

WENDEL'E İZİN VERECEK

Zenit, Wendel'in Galatasaray'a transferini, Ivan Ilic'in transferine bağlı olarak bekletiyordu. Sırp oyuncunun Torino'dan Zenit'e transferinin tamamlanmasıyla birlikte, Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'a transferine de onay verileceği bildirildi.

Başakşehir - St. Patrick’s maçı ilk 11'i açıklandı! Başakşehir - St. Patrick’s maçı ilk 11'i açıklandı! Haberi Görüntüle

TRANSFER KOMİTESİ RUSYA'DA

Galatasaray'ın transfer komitesinin başında bulunan İbrahim Hatipoğlu ile Sportif Direktör Cenk Ergün, Wendel transferi için Rusya'ya gitti. Prensip anlaşmasına varılan Wendel için Zenit ile yapılan pazarlıklar henüz sonuçlanmış değil.

Son dakika... Aslan'dan hazin veda: Galatasaray, kendi sahasında Young Boys'a mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi'nden elendi Son dakika... Aslan'dan hazin veda: Galatasaray, kendi sahasında Young Boys'a... Haberi Görüntüle

ZANIT'İN TALEPLERİ

Zenit, Wendel transferi için 15 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sıra bazı bonuslar talep ediyor. Galatasaray, Wendel'i toplamda 15 milyon euroya transfer etmeyi planlıyor. Transfer görüşmeleri için Rusya'da bulunan İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, görüşmelerin ardından İstanbul'a döndü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading