Sitede Ara

Galatasaray, yeni sol bekini Almanya'da buldu: Hannover 96'nın yıldızı Aslan olmak üzere

Galatasaray, yeni sol bekini Almanya'da buldu: Hannover 96'nın yıldızı Aslan olmak üzere

Galatasaray, sol bek transferi Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn'ü gündemine aldı. 

Spor

08.02.2024, 21:31

Galatasaray'da sol bek arayışları devam ediyor. Sol bek bölgesinde birçok isme şans veren ama orijinal bir bekle yoluna devam etmek isteyen Okan Buruk'un hedefinde Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'da forma giyen Derrick Köhn var. 24 yaşındaki futbolcunun başka talipleri olsa da Galatasaray'ın ısrarı bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

BAŞKA TAKIMLAR DA İSTİYOR

Sarı kırmızılıların satın alma opsiyonuyla kiralamayı planladığı Alman futbolcunun peşinde Hoffenheim, Leverkusen, Gladbach, Stutgart ve Valencia gibi takımlar var. 

Hanovver 96 forması giyen futbolcunun 2024 yılında takımda ayrılması durumunda 3 milyon avro çıkış bedeli var. Bu sezon Hanovver 96 ile 20 maça çıkan Köhn, 5 gol attı, 6 da asist yapttı. 

Transfer hakkında sorulan soruya cevap veren Hannover 96 teknik direktörü Stefan Leitl, "Galatasaray'ın teklifi sarhoş yaptı oyuncumu. Ona sakin kalmasını ve şartlar oluşursa transferine engel olmayacağımı söyledim. Bu tarz kulüpler futbolcunuza teklif yapınca odağı dağılıyor maalesef." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading