Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray yönetiminden Avrupa Ligi vaadi: Başarılı olacak kadroyu kuracağız

Galatasaray yönetiminden Avrupa Ligi vaadi: Başarılı olacak kadroyu kuracağız

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve Avrupa Ligi'nde başarıyı hedefleyen bir kadro oluşturacaklarını açıkladı. Hatipoğlu, 4 Eylül'e kadar anlaşmaları tamamlamayı planladıklarını belirtti.

Spor

01.09.2024, 12:32

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Süper Lig'de Galatasaray'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçın ardından transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, takımdan ayrılan oyuncuların yerini doldurmak için yoğun bir mesai harcadıklarını ve Avrupa Ligi'nde başarı sağlayacak bir kadro kurma hedefinde olduklarını vurguladı.

Hatipoğlu "Takımımızdan ayrılan oyuncularımız oldu ve bu oyunculara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Elbette yerlerini dolduracağız. İsimlerden bahsetmek doğru değil, ancak daha önceden hazırladığımız listemizdeki oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. 4 Eylül'e kadar bu transferleri tamamlamış olacağız" şeklinde konuşarak, transfer sürecinin sona ermesine sayılı günler kala Galatasaray taraftarına umut verici mesajlar gönderdi.

Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Haberi Görüntüle

"AVRUPA LİGİ'NDE BAŞARI İÇİN İDDİALIYIZ"

Hatipoğlu, Galatasaray'ın Süper Lig'deki performansını da değerlendirerek, ilk 3 maçlarını kazanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ancak asıl hedeflerinin Avrupa Ligi'nde başarı elde etmek istediklerini "Avrupa Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kuracağız. Yeni formatla birlikte Avrupa Ligi’nde final oynamayı hedefliyoruz. Bu turnuvada 3 Türk takımı bulunuyor ve burada da bir rekabet olacaktır. Bizim amacımız, bu kupada finale kadar gitmek." sözleriyle belirtti.

Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Haberi Görüntüle

MAURO ICARDI'NİN SAKATIĞI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Mauro Icardi ile ilgili de açıklama yapan Hatipoğlu, bu durumun kendileri için üzücü bir an olduğunu ifade etti. "Icardi'nin arka adalesinde sakatlık tespit edildi. Durumuyla ilgili gereken açıklama en kısa sürede yapılacaktır" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN HEDEFLERİ

İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'da güçlü bir performans sergilemek için zamana ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Lige başlarken formumuzu bulmak ve doğru oyunu oynamak konusunda zamana ihtiyacımız var. Şampiyonlar Ligi’nden elenmek bizi üzdü, ancak Avrupa Ligi'nde final oynamak için kendimizi hazırlıyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading