Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray - Young Boys maçı bugün mü ve şifresiz mi? GS Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray - Young Boys maçı bugün mü ve şifresiz mi? GS Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında düzenlenecek olan lig usülündeki yeni sistemdeki turnuvaya katılım sağlamak için geri sayıma başladı. Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibine ilk maçta 3-2 yenilen sarı-kırmızılıların bu maçta bir üst tura çıkabilmesi için kesinlikle 2 farkla kazanması gerekiyor. 

Spor

27.08.2024, 18:47

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefine ulaşmak için kritik bir maça çıkıyor. İlk maçta İsviçre temsilcisi Young Boys’a 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar, İstanbul’da oynanacak rövanş karşılaşmasında turu geçmek için sahaya çıkacak. Okan Buruk’un cezalı olduğu maçta Galatasaray, taraftarının da desteğiyle tur biletini almak istiyor.

Arda Güler'in dedesinden şok Türkiye açıklaması! Gelemez artık! Arda Güler'in dedesinden şok Türkiye açıklaması! Gelemez artık! Haberi Görüntüle

GALATASARAY - YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDAN CANLI OLARAK YAYINLANACAK?

Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçı, 27 Ağustos Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadele, TRT 1 ve tabii uygulaması üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının Devler Ligi'ne katılım için sahaya çıkacağı bu önemli maçı heyecanla bekliyor.

Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray, bu zorlu karşılaşmada bazı önemli eksiklerle sahaya çıkacak. Abdülkerim Bardakcı, ilk maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle rövanşta forma giyemeyecek. Öte yandan, Kaan Ayhan cezasını tamamlayarak yeniden kadroda yer alacak. Sakatlığı süren Davinson Sanchez’in durumu ise maç saati yaklaşırken netleşecek.

İşte Galatasaray’ın muhtemel 11’i:

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Kaan, Köhn, Barış, Torreira, Sara, Kerem, Batshuayi, İcardi

Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer... Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK TRİBÜNDE OLACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen ceza nedeniyle Young Boys maçında da yedek kulübesinde yer alamayacak. Buruk, ilk karşılaşmada olduğu gibi rövanş maçını da tribünden takip edecek. Takımın saha içindeki yönetimi yardımcı antrenörlere emanet edilecek.

İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında kaç para? İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TUR HESAPLARI

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için Young Boys karşısında iki farklı bir galibiyet almak zorunda. 2-0, 3-1 veya 4-2 gibi iki farklı galibiyetlerle sarı-kırmızılılar adını Devler Ligi'ne yazdıracak. Mücadelede tek farklı bir Galatasaray galibiyeti durumunda maç uzatmalara gidecek. Young Boys’un beraberlik veya galibiyetle sahadan ayrılması halinde ise Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek.

Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon euroluk bek Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon... Haberi Görüntüle

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Galatasaray - Young Boys karşılaşmasını Norveç Futbol Federasyonundan Espen Eskas yönetecek. Eskas’ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Mohammead Usman Aslam görev yapacak. VAR’da Rob Dieperink, AVAR’da ise Erwin Blank yer alacak.

Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor, saat kaçta? İşte 2024-25 transferi için son gün... Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor, saat kaçta? İşte... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN SEZON PERFORMANSI

Galatasaray, Young Boys maçı öncesinde bu sezon 4 resmi maça çıktı. Süper Lig’de Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor’u mağlup eden sarı-kırmızılılar, Turkcell Süper Kupa’da Beşiktaş’a 5-0 yenilmişti. Young Boys’a karşı oynanan ilk maçta ise 3-2 mağlup olan Galatasaray, rövanşta bu sonucu tersine çevirerek turu geçmek istiyor.

Galatasaray, zorlu Young Boys engelini aşarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmak ve Avrupa arenasında boy göstermek istiyor. Sarı-kırmızılılar, taraftarının da desteğiyle İstanbul’da turu geçme hedefinde. Maçın sonucu, Galatasaray’ın bu sezonki Avrupa yolculuğunu belirleyecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading