Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray-Young Boys maçının hakemi belli oldu

Galatasaray-Young Boys maçının hakemi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında, Galatasaray'ın İsvçreli rakibi Young Boys'u ağırlayacağı mücadeleyi Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek.

Spor

25.08.2024, 12:30

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys’u ağırlamaya hazırlanıyor. UEFA, kritik karşılaşmada görev yapacak hakem kadrosunu açıkladı.

Norveçli hakem Espen Eskas, Galatasaray ile Young Boys arasındaki bu önemli mücadelede düdük çalacak. Eskas’ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Mohammed Usman Aslam görev yapacak.

Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminde Rob Dieperink, yardımcı VAR hakemi (AVAR) olarak ise Erwin Blank görev alacak.

Josef de Souza'ya silahlı soygun şoku: Terliğimi bile aldılar Josef de Souza'ya silahlı soygun şoku: Terliğimi bile aldılar Haberi Görüntüle

MAÇIN ÖNEMİ VE OYNANACAĞI TARİH

Galatasaray, 27 Ağustos Salı günü Rams Park’ta oynanacak bu rövanş maçında, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için son adımını atacak. Sarı-kırmızılı ekip, İsviçre'de oynanan ilk maçta Young Boys’a 3-2 mağlup olmuştu. Bu sonuç Galatasaray için bu maçı daha da kritik hale getiriyor.

Galatasaray, bu turu geçmesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalacak ve Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından birinde boy gösterecek. Taraftarlar takımın bu zorlu engeli aşarak gruplara kalmasını umutla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading